Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Tomašancima

Vozač taksija i dalje bez svijesti, ali stabilno

prometna nesreća, Tomašanci
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
09.03.2015.
u 12:37

Nalaz krvi i urina, koji bi trebao pokazati je li Josip T. kobne noći pio, još nije stigao

Josip T., taksist koji se vozilom zabio u kuću i tako usmrtio svog prijatelja u nedjelju kod Đakova, i dalje je bez svijesti, ali stabilno. Diše sam, ne reagira na poziv, ali povremeno pomakne glavu. Udario je glavom u upravljač i ostao prikliješten iza njega, a u bolnicu je dovezen u komi.

Tragedija se dogodila jučer u 4.20 sati u Tomašancima. Vozač se nije zaustavio na znaku "stop" kada se sa sporedne ceste uključivao na glavnu, zbog neprilagođene je brzine doslovce preletio kolnik i udario u kuću. Suvozač Ivan Begić poginuo je na mjestu, a upravo je on vlasnik toga taksija. Begić je, pričaju mještani, nedavno ostao bez vozačke zbog nekog prekršaja pa je zamolio prijatelja Josipa da uskoči raditi umjesto njega. Povezli su dvije prijateljice Izidoru B. i Maju B. koje su pozvale taksi kako bi se iz islaska u grad vratile kuće u Tomašance. Izidora je "najbolje" prošla, sa slomljenom rukom i nosom. Maji su, neslužbeno, slomljena rebra i obje noge, a još je u bolnici,

Josip je kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Alkotestiranje nije bilo moguće odraditi na mjestu nesreće zbog težine ozljeda, a nalaz krvi i urina još nije stigao.

>> Izidora je prijateljicu našla pod sjedalom, u suzama ju je izvukla van

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije