Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj Pleternice

Vozač školskog autobusa skrivio nesreću zbog prebrze vožnje

bus
Dusko Mirkovic/PIXSELL
10.10.2013.
u 10:14

Nastradali se dobro oporavljaju, djeci pružena stručna psihološka pomoć

Protiv 56-godišnjeg vozača školskog autobusa slijedi kaznena prijava zbog izazivanja nesreće koja se dogodila jučer oko 13 sati u mjestu Gradac pokraj Pleternice, kaže se u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske. Do nesreće je došlo, kako je utvrđeno policijskim očevidom, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku zbog čega je autobus prešao na suprotni prometni trak te udario u lijevu bočnu stranu poluprikolice koja je bila pridodana teretnom vozilu „Man“, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji državljanin BiH.

-Vozač autobusa je teško je ozlijeđen, a vozač teretnog vozila lakše. Od 19-ero djece iz školskog autobusa 13-godišnjakinja i 12-godišnjak teško su ozlijeđeni, te još nekoliko djece lakše – ističe Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško – slavonske.

Od prim. dr. Ljube Begića, voditelja Kirurške službe Opće županijske bolnice Požega doznali smo da se svi ozlijeđeni dobro oporavljaju. Vozaču školskog autobusa koji je bio najteže ozlijeđen uspješno je obavljena operacija noge. –Noga je vozaču sačuvana, djeca od kojih je dvoje bilo teže ozlijeđeno, a jedno lakše, se također dobro oporavljaju i za sada je sve u redu – kazao je prim. dr. Begić. Anka Dobrić, v.d. ravnateljica pleterničke škole ističe da je svoj djeci pružena stručna pomoć, a stručni razgovor obavio se i s roditeljima nastradale djece.

>> 'Bilo je strašno, djeca su vrištala i bila krvava, svi su bili na podu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije