Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nicolás Maduro

Vozač autobusa prijeti ratom: Već je cijelo desetljeće na čelu zemlje i ne kani otići tako lako

20.12.2023.
u 19:36

Na granici Venezuele i Gvajane zvecka se oružjem, a potezi venezuelskog predsjednika mnoge su podsjetili na Putinovo posezanje za dijelovima Ukrajine

Komentara 8

DU
Deleted user
20:23 20.12.2023.

Dobar primjer vozač .njemačka ministrica vanjskih poslova jedva završila srednju školu....

Avatar ZLO
ZLO
20:09 20.12.2023.

Vozač autobusa... haha. A moga je lipo doć u Mostar i doktorirat na prometnom fakultetu u sedam dana i začepit usta ovakvim zlobnicima

XY
XYZ52
07:18 21.12.2023.

Slatka, Natasice. Sto ti mislis da je lako biti vozac autobusa i kamo bi on to trebao otici? Dolazak "demokracije i slobode" sa sjevera je moguca opcija koja ce ljude u Venzueli sigurno "usrecititi", kao i mnoge druge sirom svijeta.. Ima tu i drugih "igraca" koje ce trebati konzultirati na tu temu. A znas li ti uopce zasto i kada je poceo rat u Ukrajini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije