Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar u engleskoj
Povratak na članak

Vozač autobusa pojavit će se pred engleskim sucem na jesen

Mediću su vratili putovnicu tako da se može s učenicima po planu vratiti u Hrvatsku.

Komentari 4

ZE
zeitgeist.
19:45 14.07.2011.

Jel itko primjetio da je pravosuđe u Engleskoj \"malo\" ažurnije od Hrvatskog?

VL
UK
Ugo Kajvez
20:32 14.07.2011.

14.07.2011. u 19:45h zeitgeist. je napisao/la: Jel itko primjetio da je pravosuđe u Engleskoj \"malo\" ažurnije od Hrvatskog? . --------------------------------------------------------------------- . Odlično pitanje za ministra bajića .................. kome bi i trebalo biti upućeno ...........

VL
JA
jaruzelskia
22:15 14.07.2011.

Ono što nitko od Hrvata ne uzima u obzir (jednostavno jer nemaju informacije) je ogroman broj krivo osuđenih = nevini čame u zatvoru jer je Britansko pravosuđe jako brzo….pogotovo na njihovim političkim sudovima: = politiička presuda protiv Iraca (IRA):Guildford Fourur and the Birmingham Six!! \"Numerous miscarriages of justice have come to light in the last 15 years, ....\" Ovo je samo jedna hiljade od notornih presuda: Convicted of the (sexual) murder of a young girl in 1976, Stefan Kiszko spent 16 years in prison until he was released in 1992. He died of a heart attack the followng year at his mother\'s home aged 44; his mother, who had waged a long campaign to prove her son\'s innocence, died six months later. Itd,itd… Niti Jugoslavenski i HDZ sudovi zajedno nemaju toliki broj ozbiljnih, krivih presuda kao Britanci (usprkos političkih YU i pokvarenih podmićenih HR, presuda…) Drugim riječima Britanski sudovi su isto smeće (ili malo gori) kao i Hrvatski samo s drugim atributima… Britancima se sigurno ne treba diviti kao uzoru istine, poštenja ili demorracije!!

VL
CH
chemica
10:37 15.07.2011.

Istina, i meni ovaj nešto mnogo sliči IRA-inom teroristi. Ubojici djece. Ma zakuco se namjerno u kamion. Opasna je stvar biti vozač. Opasna za nacionalnu sigurnost svake zemlje koja imalo drži do sebe. Ne znaju Hrvati jer nemaju informacija. Pobogu. Što sve ne gmiže pod kapom nebeskom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.