Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutila ga djeca

Teta iz vrtića mala beba za njega: Poslušajte kako psuje vozač autobusa

autobusni kolodvor Imotski
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/2
02.12.2018.
u 19:47

Vozač autobusa prevozio je školsku djecu, a razljutio se nakon što ga je jedno dijete navelo na krivi put

Nakon snimke odgojiteljice koja psuje djeci u imotskom vrtiću, pojavila se još jedna snimka iz tog kraja.

Snimljen je vozač autobusa koji je prevozio školsku djecu, a razljutio se nakon što ga je jedno dijete navelo na krivi put, piše Dalmatinski portal.

Poslušajte koliko su ga naljutili u snimci koju je objavio Dalmatinski portal. (Upozoravamo čitatelje da bi nekima rječnik na snimci mogao biti izrazito neugodan)

Podsjetimo, odgojiteljica iz Dječjeg vrtića "Imotski" koja se snimila kako psuje i viče na djecu dala je otkaz nakon što se snimka, nastala još u lipnju ove godine, navodno iz čiste zafrkancije proširila društvenim mrežama i prouzročila zgražanje i osudu mnogih. 

Odgojiteljica je svim roditeljima poslala pismo u kojemu je napisala da se kaje i da ju je sram. “U životu nisam bila tužnija i posramljenija. Kajem se iz dubine duše i srca. Uništena sam i slomljena psihički potpuno. Razapeli su me javno, sramotnija kazna ne može biti”, napisala je.

Pogledajte i video o misterioznim ljudima – tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 87

DU
Deleted user
19:57 02.12.2018.

To je vrlo dobro poznato i bez snimke da nam je kultura psovanja na visokoj razini da bi je mogli uvrstit na Uneskovu listu zasticene kulture.............

IV
Ivmar
20:57 02.12.2018.

Pa jel moguće da nitko ne vidi stvarnost??? : dakle dica u dogovoru namjerno ga navode na krivu rutu ( čovjeku je prvi radni dan na toj relaciji ) i uvode ga praktično u slijepu ulicu i sve to glumeći nevinašca. Tko bi posumnjao u nevinost jednog pučkoškolca???? Ajde molim Vas da ste penzioner koji treba preživjeti od jeb 2500 i netko Vam ponudi posao gdje imate nakon škole odvesti autobus "nevinašaca", nešto što ste radili čitav život ...

Avatar Apsalar
Apsalar
20:04 02.12.2018.

Znam da je Imoćanima opsovat ka vode se napit ma što je previše, previše je. Tribalo mu je trisku zapalit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije