Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA SUSJEDNOJ DRŽAVI
Povratak na članak

Plenković odlučno odbacio optužbe zbog Komšića: To se odnosi na problem koji postoji od 2006. godine

Predsjednica Europske komisije pohvalila je BiH jer prati vanjsku politiku EU i pokazuje volju za provedbom reformi

Komentari 21

Avatar horuk
horuk
14:47 23.01.2024.

Da se naše susjede nehrvate pita, od zahvalnosti bi nas još danas zbrisali sa zemlje. Toliko nas oni vole i toliko su zahvalni.

VL
Avatar southman
southman
14:07 23.01.2024.

Pomozi sirotu na svoju sramotu. Da imaju imalo mozga kao što nemaju Bošnjaci bi znali da im je Plenković najjača karta za dobivanje pristupnih pregovora sa EU čemu se ni Dodik ne protivi jer zna da bez love iz EU će propasti kao žeton ! Ali da će HR dozvoliti da nas prave blesavima kao što to rade već skoro 20 g. kad je u pitanju izbor HR člana predsjedništva e neće više nikad i sa tome se moraju pomiriti čim prije to bolje za sve u BiH.

VL
OK
OKLJEŽ
15:01 23.01.2024.

Premijeru A. P - sve pohvale, konačno, konačno da im se je u lice reklo ono što je bilo odavno potrebno reći i napraviti.... Treba reći to da ovo mogu reći i to u njihovoj državi samo odvažni ali i sigurni političari, sigurni u sebe...

VL
PR
prajdali100
15:11 23.01.2024.

To Plenki ! Sejdi Komšiću nije lahko.

VL
Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
16:35 23.01.2024.

Mađarska nije hrvatska država. BiH to jest.

VL
LE
Levanto
17:50 23.01.2024.

Plenkoviću palac gore. Zašto? Jer, poznato je svima koliko je Komšić protiv Hrvatske. Od Peljeskog mosta, izbjeglica na granicu Hr, izborni zakon i puno toga. I sve to bez legimiteta što dokazuje da je bez dostojanstva. Ustvari, da nema ni " č" od čovjeka

VL
Avatar Navajo
Navajo
00:10 24.01.2024.

Sto bi trebao napraviti? Prihvatiti nelegalno izabranog predstavnika hrvatskog naroda koji javno stalno napada sluzbenu Hrvatsku od UN - do bilo kojeg foruma i izrugiva se sa svime. Moze se. zvati kako god hoce, ali to tako ne ide!

VL
GO
goran2hr
14:14 23.01.2024.

Da li je ovaj put Plenković sam nagovarao BiH Hrvate, da ne traže svoj entitet ili će za to opet poslati Jandrokovića?

VL
LU
luftbrenzzer
14:26 23.01.2024.

"...Ukrajina i Moldavija zbog ruske agresije dobile priliku za ubrzano približavanje EU, a zajedno s njima i BiH". Naročito je važno da i BiH bude obuhvaćena planom za približavanjem EU jer njoj takoder prijeti opasnost od ruske agresije. Naime, uu silovitom osvajačkom pohodu na Balkan koji Rusija nesumnjivo planira, posve je sigurno da uz Sloveniju i Hrvatsku kao otvorene neprijateljice Rusije svakako neće biti pošteđena ni BiH jer je prepuna proturuskih natruha. Zato treba inzistirati na upletanju vanjskih faktora u krojenju sudbine BiH jer bi u protivnom neuki narod mogao donijeti drukčije odluke protivne interesima EU. Zato vanjski faktori trebaju pritisnuti BiH političare toliko snažno da im ne padne na pamet samostalno donositi bilo kakve odluke o vlastitoj sudbini.

VL
Avatar canned heat
canned heat
14:35 23.01.2024.

Plenković bi morao smršaviti 25 kg, nije zdravo biti ovoliko ugojen.

VL
LO
Lolita3
14:49 23.01.2024.

Nema neke naročite gužve ni želje za ulazak u EU, davno prošla baka s kolačima. Svima dosta inflacije, korupcije i diktature Brisela, Čak i Švabe (Afd) šuškaju o DEXITU.....

VL
HR
hrvoje56
15:35 23.01.2024.

Plenković je opet pokazao svoj bahatluk, ovaj puta kao član izaslanstva EU u BIH. Konstatacija da ne poštiva državnost BIH je potpuno točna. On je tu u svojstvu izaslanika EU a ne RH i ne može birati s kojim legitimnim predstavnikom BIH će razgovarati a s kojim neće. No, svojim arogantnim bahaćenjem je bilateralni problem pokušao dići na europsku razinu. To pokazuje karakter čovjeka koji ima pretenzije na visoku funkciju u tijelima EU. Svoj egocentrizam je sa domaće scene sada prezentirao i na međunarodnoj.

VL
SI
sigmundfreud
14:30 23.01.2024.

Pitanje premijeru Plenković: da li bi to napravio u nekoj ozbiljnoj državi? Na primjer da dođe u Mađarsku i da se odbije sastati s mađarskim ministrom vanjskih poslova zbog nekih njegovih izjava

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.