Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.03.2022. u 22:43

Hrvatski analitičari i novinari, s ganućem koje su preuzeli od svojih zapadnjačkih uzora, govore kako je Zelenski u ovom ratu pobjednik, a Putin je poraženi. Tako je to, govore oni, bez obzira na to što će se dalje zbivati. Ovo “bez obzira” u prijevodu s nemuštog jezika praznih misli otprilike znači da je Zelenski pobjednik bez obzira na to što mu ubijaju narod i što će, možda, ubiti i njega

Komentara 84

PA
Paštunistan
07:17 21.03.2022.

Nevjerovatna je arogancija nekoga tko je ostavio svoj dom na milost i nemilost agresoru. Govorim o BiH i Sarajevu.

BU
Budibudan
07:29 21.03.2022.

Sta ti Isusa spominjes !?

LO
lonicera
06:22 21.03.2022.

Miljenko Jergović, kao i moj suprug je iz Sarajeva. Miljenko Jergović napustio je Sarajevo prije napada na taj grad. Moj suprug nije napustio Sarajevo, već je branio opkoljeni grad. Danas je Miljenko Jergović ne odobrava rad Zelinskog. Moj suprug duboko poštuje i divi se ukrajinskom narodu i njihovoj borbi za slobodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije