Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljud
Povratak na članak

Vojnik među napadačima iz Vanille prepoznao jednog policajca

Deni K. imao je više od promila alkohola u krvi, a po Vanilli je razbijao čaše. Tvrdi da su ga četvorica izvela iz kluba i namlatila ga.

Komentari 4

GR
gromCH
20:04 06.04.2010.

budite umjereni u jelu i picu............

VL
OB
-obrisani-
00:41 07.04.2010.

a nije i on svetac ako je case razbija.a dalje treba mu disciplinska jer Hrvatski vojnik se tako nesmi ponasat

VL
ZL
Zlatko72
08:51 07.04.2010.

ne znaci ako obuce odoru da moze raditi sta hoce dobro su mu napravili ako hoce piti nek pije kod svoje kuce i nek razbija svoje a ne tuge dobro je proso

VL
ZL
Zlatko72
09:14 09.04.2010.

takve silegije treba razbiti sta je on neki dasa da moze raditi sta hoce za takve treba zatvor i prisilni rad za socijalne probleme raditi tako da vidi da ima zakona svaku silegiju bez razlike vjere i nacije tu jeacije tu je policija napravila dobar poso

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.