Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz haaškog pritvora

Vojislav Šešelj kandidirao svoju suprugu za predsjednicu Srbije

Seselj
ICTY
06.04.2012.
u 09:24

O svojoj odluci već je obavijestio čelnike svoje radikalne stranke, a očekuje se da će ona vrlo brzo postati i službena

Ratni zločinac Vojislav Šešelj iz ćelije u Haagu odlučio je kandidirati svoju suprugu Jadranku za predsjedničku kandidatkinju na idućim izborima u Srbiji, piše Blic.

O svojoj odluci već je obavijestio čelnike svoje radikalne stranke, a očekuje se da će vrlo brzo ova odluka postati i službena.

Nakon što su raspisani predsjednički izbori, kao svog kandidata Srpska radikalna stranka predstavila je za potpredsjednika stranke Aleksandra Martinovića, no izgleda da će ta odluka sada biti promijenjena.

Komentara 42

BM
Boris Markovic
10:10 06.04.2012.

@ilicak: Jesi li video na youtube kako kaze sudu da mogu da mu \"popuse kuvac\"? Ako nisi idi da vidis.

OB
-obrisani-
10:21 06.04.2012.

Fantastican potez Seselja.i svi u njegovoj stranci su odusevljeni izborom...Hehehe.Jadna Jaca otisla,druga dosla...hehehe...Sto bi mi bez Seselja?Prolupali od dosade....Eto sto bi...Seselj,Seks...Ima njih puno....

OB
-obrisani-
10:07 06.04.2012.

Vidio sam dosta ludaka na ovome svijetu a kao sto je seselj to picka ne radja. Ja ga predlazem da bude pod svima u ginesovoj knjizi. Mozak ovog stereotipa treba izloziti na prividnoj foliji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije