Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu ga prisiliti
Povratak na članak

Vojislav Blažević osim hrane počeo odbijati i infuziju

Na primanje infuzije liječnici Blaževića ne mogu prisiliti, odnosno mogu mu je dati tek kada i ako padne u komu

Komentari 15

Avatar kilo
kilo
21:31 17.01.2013.

Dobar čovjek. Uvidio kolko je zgriješio i sam sebe osudio na polaganu smrtnu kaznu. Pa malo se je preveč kaznio al kad več čojk želi.

VL
OB
-obrisani-
23:28 17.01.2013.

Treba ga stisnuti da prizna tko su mu ortaci i odakle mu vojni eksploziv u napravama koje je koristio ! Zato on tobože štrajka jer zna što ga čeka.

VL
DU
Deleted user
10:32 18.01.2013.

Babtero rece Čovjek je nevin dok mu se ne dokaže suprotno, i treba mu dopustiti neka se obrani, kao i našim Generalima u Hagu, ali treba imati dostojanstvo kao što ga imaše i imaju naši heroji, naši osloboditelji, bez otpora i bez štrajka glađu! ---------------------------------------------------------------------------------- Ma htio je on biti dostojanstven kao i Gotovina ali ga uhvatilo odmah.

VL
SI
sinaj
22:45 17.01.2013.

Jedna stvar mi nije jasna u ovom slučaju. Otkud jednom totalnom anonimusu lova za odvjetnika Šerića?

VL
PR
pramac
23:25 17.01.2013.

Pichkica i vonabi terorist-revolucionar,vidio sam na slikama njegove ozljede,pih,što je zbog toga čekao hitnu ha ha,a nakon toga sad se kao uvrijeđena frajla pravi nevin i odbija hranu jer mu je bed biti u pritvoru,čuj želi kućni pritvor,teški jadnik.

VL
SE
sestrićna
23:27 17.01.2013.

sinaj to je samo dokaz da iza njega stoji malo jača faca ili malo jača organizacija--

VL
OB
-obrisani-
23:56 17.01.2013.

Kad se ljudi slažu sa mnom, uvijek imam osjećaj da sam negdje pogriješio

VL
CR
crocro
08:04 18.01.2013.

Ako su naši generali potpuno neopravdano osuđeni i ako su toliko godina trunuli u zatvoru ostavljajući svoje najbolje godine i borili se muški za istinu i na kraju pobjedili i dokazali da su potpuno nevini a optužnice neutemeljene i kao pobjednici izašli iz zatvorskih zidina, što se onda ima razgovarati o Vojislavu koji odbija jesti i primati infuziju. Zašto mu gurati hranu u usta ako čovjek neće. Ako on zna da je kriv ja bih onda razumio odbijanje hrane jer je ljut sam na sebe što su ga našli na mjestu eksplozije i da mu je život ionako svejedno ako će završiti na robiji. A ako kaže da je nevin i odbija jesti misli da će se netko sažaliti i pustititi ga. Zašto muški ne čeka sud i oslobođenje ako je u njega uvjeren. Već se sili i neće jesti. Niti piti. Niti infuziju. A izreka kaže: "Svaka sila za vremena". Neće zauvijek odbijati. Jednom će se odbijanje zaustaviti. I samo ga ostavite na miru i ispunite mu želju da mu ne nosite jesti. Na taj način će te mu pomoći, a ne ga nuditi i nositi mu a on hranu baca i vodu prolijeva. Neće to raditi zauvijek.

VL
OB
-obrisani-
08:16 18.01.2013.

da je normalan i pošten, kiflu bi on štrajkao glađu.....toliko o tome

VL
OB
-obrisani-
08:20 18.01.2013.

srpski terorist, kako kaže jedan od komentatora, pa bih se i ja s time složio, kao i to, lako ćemo mi s neprijateljima, to smo znali uvijek, no kako ćemo mi sa izdajnicima, dodvoricama, uvlakačima, crvenim krijestama, lopovima raznih boja, kako sa "naprednim slobodoljubivim i slobodoumnim ministrima", kako sa ministrima liječenim alkićima??? To je naš zadatak, raskrinkati to, demokratski mirno, pa po potrebi i drugačije, lako je za Voju, sam si je gotovo zapečatio sudbinu, samo da je bio korak dva bliže.

VL
AA
aljeti_azimi
08:34 18.01.2013.

Je li netko možda razmišljao malo dublje o tome zašto se brani šutnjom? Npr. Da ja živim 15-20 godina u braku sa ženom koju volim, ali da imam ljubavnicu koju isto tako cijenim, meni ne bi bilo drago da se sve to razotkrije. Sve bi se srušilo. To bi bio kraj mojeg lijepo ispunjenog života, bez obzira kako to nemoralno bilo, tako da bi istraga možda trebala malo krenuti i u tom pravcu. Njegov problem je to što je bio ludo hrabar, što je nedvojbeno čim je u stanju visiti na špagicama tisuću-dvije metara nad zemljom. Otkrio je bombu i spriječio više žrtava, a sad ga se čereči.

VL
DU
Deleted user
09:15 18.01.2013.

Koliko bi bilo emisija na našoj tv-e da je kojim slučajem ovaj čovjek katolik, Hrvat, branitelj? Bi li se moglo upratiti sve programe koji bi nas izvještavali o nemilom događaju? Bi li maja sever mogla suspregnuti suze kao što ih je jučer jedva zatomila kada se plakat Blažene Djevice Marije u skandaloznoj pozi lezbijke morao, pod mus, ukloniti? Čovjek je nevin dok mu se ne dokaže suprotno, i treba mu dopustiti neka se obrani, kao i našim Generalima u Hagu, ali treba imati dostojanstvo kao što ga imaše i imaju naši heroji, naši osloboditelji, bez otpora i bez štrajka glađu!

VL
DU
Deleted user
09:33 18.01.2013.

Kad su ovi bombaški napadi počinjeni jedan dio javnosti i mediji očekivao je i nadao se kako će biti dokazano da je počinitelj jedan hrvat i branitelj. HRT vjerojatno svima na čelu napravila bi sto i jednu emisiju o tome. Teršeličke, Ostojići, Pusić i Pušićka i stotine "pravednika" i boraca za "ljudska prava" izmijenjivali bi se ispred kamera i izražavali svoju "ogorčenost" ovim činom. Jutarnji bi vjeojatno izlazio danima u "posebnim izdanjima". No dogodilo se je, kako znamo, potpuno drugačije. Vojislav je srbin, nije bio branitelj - pa se sada o tome vrlo ustrajno šuti. Javnost dobiva informacije "na kapaljku" i polagano se prelazi u "stanje prešućivanja" i marginalizira se sve. Na svu sreću nitko nije stradao. Ali da i je - isto tako bi se razvijalo. I tako će se događati sve dok nekome ne "pukne film" pa napravi slično. Ali onda......, bi to bio "pripadnik fašističkih snaga" a mediji...da ne govorim o njima. Posebno ne o štafetarima s javne TV.

VL
NA
Nadalinaaa
13:12 18.01.2013.

Moderni bombaš Boško Buha traži da mu se vjeruje na časnu pionirsku riječ. Ništa dokazi, ništa forenzičari...on se osjeća ugroženim i zato ga treba pustiti doma. Kako poznato!

VL
F4
F48B2
17:21 18.01.2013.

Osumnjičenik (Vojislav Blažević) je bivši oficir JNA i po etničkoj pripadnosti srbin. Podmetnute eksplozije u Zagrebu povlače paralelu sa 1991 kad je također po Zagrebu počelo plansko širenje nesigurnosti od strane pripadnika navedene etničke skupine ili pak onih koji su sebe znali nazivati tzv. "jugoslavenima".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.