Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
politika

Vodstvo HSLS-a u Virovitici izvrgnuto je velikim pritiscima

\'podravina -310810-veliki rastovac - zvonimir koic, predsjednik zupanijske organizacije hsls-a i dozupan viroviticko-podravske zupanije  snimio Dragutin Santosi/vecernji list
Dragutin Šantoši
31.08.2010.
u 17:30

Neposredno sam izabran za mjesto dožupana, HDZ me ne može smijeniti, kaže šef virovitičko-podravskoga HSLS-a.

Na primanju 50-ak novih članova Mladih liberala iz Općine Crnac, kojemu je bio nazočan i Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a, Zvonimir Koić, predsjednik Virovitičko-podravske županijske organizacije HSLS-a progovorio je o pritiscima koje HSLS-ovci doživljavaju tijekom pet tjedana otkako je Josip Đakić, predsjednik ŽO HDZ-a, teatralno poderao koalicijskih sporazum između ovih dviju stranaka.

- Gospodinu Đakiću osobno ne zamjeram, ali mi je žao što koalicijski dogovor, koji smo dostojanstveno potpisali, ako već dalje ne možemo zajedno, na isti način nismo i raskinuli. Prvi mandat zamjenika župana za poljoprivredu i gospodarstvo obnašao sam, po sudu ostalih, časno i pošteno. Đakić i Kirin bili su prvi koji su došli u moj ured i predložili me za drugi mandat. Županijsko vijeće i središnjica su to prihvatili i ne smatram da i dalje nismo mogli zajedno. Sad me se pokušava maknuti s mjesta dožupana iako je to nemoguće jer sam neposredno izabran. To je uvreda moga dostojanstva, a koaliciju ničim nisam narušio. Ja i vodstvo županijskog HSLS-a izvrgnuti smo velikim pritiscima i na tome se nije stalo. Jedina smo županija u Hrvatskoj u kojoj se događaju takvi neredi - izjavio je Koić.

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
zebra1
09:34 02.09.2010.

Neznam dokle će Jopa vedrit i oblačit Viroviticom umjesto da se bori za one koje predstavlja u Saboru a to su Invalidi Domovinskog rata ( na osnovu njih je i ušao u Sabor ) on se bakče nevažnim stvarima . Nismo ga čuli kad su Braniteljima smanjene mirovine , kad im je uveden krizni porez vjerojatno mu je obačano neko nadzorno mjesto .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije