Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave u Hrvatskoj
Povratak na članak

Vodostaji Korane i Kupe u opadanju, no do nekih se naselja još ne može: 'Treći put smo mi pod vodom'

Kada se vode povuku, bit će poznati razmjeri svih šteta, a poljoprivrednici kažu da će štete na usjevima biti goleme; od Vrgorca, preko Pokuplja do Virovitice

Komentari 4

ST
sttipe
23:10 18.05.2023.

Pisao dam davno da triba napraviti kanal Drava-Sava-i jednom od Velebitskih rjeka- u more!!! Dovest jaružalo, (tada je hrđalo u Uljaniku, neisporučeno), u Karlovac, i livelati dno, do mora!!! Takav kanal bi imao duži tunel (ili više njih) kroz Velebit, (i još poneko brdo), i na morskoj strani kombinaciju hidrocentrale i lifta za brodove.. Taj kanal bi "drenirao" Dunav, Dravu, Savu, (s pritocima), POLA EUROPE!!! Pola Europe bi to i platilo!! Odma ili kad dođe poplava, na njihov izbor..

VL
AL
alen2601
23:04 18.05.2023.

Letovanić Letovanić selo posred Kupe Letovanić...

VL
PU
Purger67
19:14 18.05.2023.

A.P., Nisu klimatske promjene krive što ste vi nesposobni

VL
AR
Archangel711
19:10 18.05.2023.

Živim 1 km zračne linije od rijeke Plitvice u Vž, iako mi nikad voda nije došla do kuće uredno svake godine plačam osiguranje cca 140 eura godišnje, to je iznos koji netko baci na cigarete i kave mjesečno. Zapto nitko ne pita te ljude u poplavljenim područjima i gdje prijeti opasnost od poplave zašto ne osiguravaju imovinu, postoje one kučne brane koje se montiraju na vrata ili da država sufinancira dio police

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.