Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgorjela od ljutine

Voditeljica pojela čips s najljućom papričicom na svijetu, ali ovakvu reakciju nitko nije očekivao

voditeljica
Foto: Screenshot
1/2
27.10.2017.
u 10:52

Voditeljica Natalie Tysdal nakon ovog iskustva sigurno više neće eksperimentirati u emisijama uživo

Natalie Tysdal, voditeljica vijesti američke televizije KWGN Denver, uživo je u programu kušala tortilju-čips s najljućom čili papričicom na svijetu, no nije očekivala da će nakon toga napraviti svoj najveći gaf u karijeri.

Voditeljica je pojela samo pola komadića čipsa s čili paprikom Carolina Reaper, no od ljutine više nije mogla ni govoriti. Popila je malo kave, no bolje da to nije učinila jer je odmah počela povraćati.

– Oh, Natalie je povraćala – komentirao je jedan njezin kolega dok je voditeljica bila ispod voditeljskog stola. Drugi kolege počeli su se smijati, a voditeljica je, kada je došla k sebi, objasnila što se dogodilo.

– Kasnije sam popila bocu vode, čašu mlijeka, pojela žlicu meda i tri bombona i dalje sam osjetila ljutinu u ustima. Sat vremena kasnije počela me užasno boljeti glava, a tri sata kasnije osjećala sam se kao da su me pretukli u mračnoj ulici – ispričala je svoje traumatično iskustvo voditeljica koja sigurno više neće eksperimentirati u emisijama uživo.

Komentara 9

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:19 27.10.2017.

Carolina Reaper nije chili paprika. To je, kao sto joj i ime kaze, Carolina Reaper paprika. Doduse izgleda da je previse za ocekivati, no bilo bi bar fer od strane tzv. novinara da prvo prouce temu o kojoj pisu, ili bar konzultiraju strucnjaka. I uz put, pise se chili, ne "čili", a britanci chipsom nazivaju ono sto mi nazivamo pommes fritesom

Avatar NeNormalan
NeNormalan
12:34 27.10.2017.

jedini lijek je jogurt, sve ostalo samo pogoršava stvar

Avatar ShuPac
ShuPac
14:31 27.10.2017.

Čitam komentare i ne mogu vjerovati koliko su ljudi iznenađeni nepismenošću, neinformiranošću i površnošću ''novinarke'' koja je na brzinu sklepala ovo go.vno od teksta. To je čuvena Karolina Lubina koja, da se mene pita, ne bi čistila niti zahode u VL-u, a ne objavljivala tekstove i onda se hvalila brojem klikova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije