Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Događa se

VIDEO Zabavan lapsus voditelja N1: Pogledajte što je rekao za Orepićevu funkciju

MUF
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
02.09.2016.
u 10:52

Voditelj N1 televizije snimku lapsusa sam je postavio na svoj Facebook: 'Tko radi, taj i griješi'

Ilija Jandrić, urednik i voditelj Dnevnika na N1 televiziji, sinoć je tijekom prezentiranja vijesti imao jedan od najzabavnijih lapsusa ikad, a osim gledatelja, nasmijao je sve kolege.

Jandrić je tehničkog ministra unutarnjih poslova Vlahu Orepića proglasio tehničkim ministrom MUF-a umjesto MUP-a, a to jedno slovo bilo je dovoljno da natjera u smijeh sve prisutne pred malim ekranima.

Voditelj je sve objavio na svom Facebooku pod nazivom: Vlaho Orepić, tehnički šef MUFA – vjerojatno moj najveći lapsus u eteru dosad.

“Smijem se sam sebi cijelu večer… što je najbolje, uopće nisam bio svjestan što sam izgovorio dok me nakon izlaska iz studija nije dočekao grohot ekipe iz režije koja je pregledavala snimku “, napisao je Jandrić.

Njegov lapsus inspirirao je brojne komentatore da naprave smiješne fotomontaže!

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook/ Naš potok

>> Milanović poručio Plenkoviću: Učini mi to za ljubav i dođi na sučeljavanje! Beljak napravio lapsus - koaliciju nazvao Domoljubnom

Komentara 6

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:18 02.09.2016.

Možda i nije pogriješio. Treba pitat ženu ovog MUF-ovca :P

Avatar Becarina
Becarina
11:14 02.09.2016.

Muf , Muf, Pravilno ga je i nazvao.

SH
shuljic50
14:20 02.09.2016.

Sve je tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije