Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
test profesionalnosti

Voditelj nije očekivao što će mu se dogoditi tijekom prognoze

pas,voditelj
Foto: NBC/YouTube screenshot
1/3
01.12.2014.
u 21:26

Ryan Phillips nije naučen na ovakve situacije. Ipak, ''izvukao'' se na najbolji mogući način

Voditelj vremenske prognoze postaje NBC Miami dugogodišnji je TV profesionalac koji dobro zna svoj posao. No, na ono što mu se dogodilo dok je prije par dana američkim gledateljima pokušavao pokazati vremensku prognozu, nitko ga nije pripremio.

Ryanu Phillipsu u jednom je trenutku u kadar ''uletio'' pas, no voditelj se nije da smesti te je cijelu situaciju okrenuo na šalu.

- Bok King, kako si? Još nije tvoj red, strpi se malo da dovršim prognozu - kazao je vidno raspoloženi Phillips nakon što mu je jednogodišnji američki buldog skočio na stol. Zadržavši profesionalnost, spretno je dovršio svoj posao, a kasnije gledatelje podsjetio da je riječ o psu koji je tog tjedna bio ''ljubimac postaje''. Naime, riječ je o programu kojim NBC svakog tjedna uz pomoć organizacije Pooches in Pines pomaže udomljavanje pasa lutalica.

>>Bollywoodska ljepotica osuđena na 26 godina zatvora zbog scene vjenčanja

>>Evo što američki voditelji vijesti rade u vrijeme stanke za reklame

Komentara 6

Avatar TvojUjko
TvojUjko
21:52 01.12.2014.

bezveze..

Avatar ivek
ivek
15:08 02.12.2014.

polako sve ide k

KA
karambita
22:34 01.12.2014.

Ma bas mu je rekao Bok ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije