Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME NA JADRANU
Povratak na članak

Vodice potopljene, u Šibeniku bujica odnijela dio ceste, Murter odsječen od kopna

U samo dva sata palo je više od sto litara kiše po četvornom metru.

Komentari 8

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:48 15.10.2015.

Apartmanizacija, rušenje šuma i pašnjaka i pretvaranje u građevinsko zemljište, nedovoljno pošumljavanje i pretvaranje vrtova i okućnica u beton i u proširenja kuća, nedostatak zelenih zona, nikakva regulacija bujičnih i podzemnih voda, mijenjanje prostornih planova u korist građevinskim mešetara a a na štetu struke i stalna domicilna populacija luđaka koji pale šume.

VL
NE
nenasjedajte
23:22 14.10.2015.

provalija kod vodica

VL
PP
PRAS PRAS Jimbo35
07:25 15.10.2015.

Tipiccno za Hrvatsku. Grade se vile i apartmani ali se ne gradi infrastruktura. Da imaju kvalitetan sustav odvodnje ne bi posljedice bile ovako katastrofalne. No zato politiccka elita sigurno raspolazze dobrim primanjima, luksuznim voznim parkom i jedu po skupim konobama.

VL
KO
komorač
08:33 15.10.2015.

Bitno da sirotinja plaća oborinske vode!

VL
Avatar kriticko_razmisli
kriticko_razmisli
09:23 15.10.2015.

Glavno da je SDP potrošio robne rezerve na džihadiste i ilegalce!!!!!!! i da još su im od našeg novaca i prijevoz platili...dok mi "normalni" plaćamo sve!!! Toliko o SDPi domoljublju!!

VL
DU
Deleted user
21:56 15.10.2015.

Vazno je da se vlada brine za izbjegle Arape a za svoj naro i onako nema veze neka iseli

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.