Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sulude teorije

Vođa pobunjenika: Putnici su bili mrtvi prije no što je avion poletio

Pad malezijskog aviona, mjesto nesreće
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
19.07.2014.
u 10:42

Vođa pobunjenika smatra kako su za rušenje aviona odgovorne ukrajinske vlasti te želi uvjeriti pristaše da je sve namješteno jer su putnici bili mrtvi danima prije polijetanja

Vođa proruskih pobunjenika u Ukrajini Igor Strelkov prema pisanjima ruskih medija izjavio je kako su tijela na letu MH17 bila mrtva danima prije no što je poletio. U bizarnoj objavi na ruskoj inačici Facebooka Strelkov je napisao kako  tijela 'nisu svježa'  te da u njima nije bilo krvi i da već smrde zbog raspadanja.

Vođa pobunjenika smatra kako su za rušenje aviona odgovorne ukrajinske vlasti te želi uvjeriti pristaše da je sve namješteno jer su putnici bili mrtvi danima prije polijetanja. Izjavio je kako je u avionu nađena velika količina krvnog seruma i lijekova što ne čudi obzirom da na letu bili stručnjaci za AIDS koji su putovali na konferenciju.

>> Tko je srušio avion? Tragovi vode do ruskog Martića

Komentara 57

AN
Android
10:49 19.07.2014.

Ovdje je harao Ratko a kod njh Strelkov.

LU
lukabulic
10:49 19.07.2014.

neka mi ovaj pametnjaković objasni kako je onda avion doletio do ukraljine sa mrtvim putnicima i tehničkim osobljem da bi ga separatist ruski gađao ruskom raketom jeli to bespilotni avion-papir svašt podnese pa i ovu ljudsku glupost-

UT
utrna
12:24 19.07.2014.

Dobra skola od prijatelja Srba, i oni jadni nikad nista nisu uradili sve su drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije