Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA MOSUL
Povratak na članak

Dramatična poruka vođe Islamske države: Udarite na domove svih koji napadaju naš kalifat!

Analitičari naglašavaju da Al-Baghdadi audiosnimkom želi pokazati da je živ i time podići moral svojim borcima na bojištima

Komentari 7

Avatar superhik74
superhik74
18:15 03.11.2016.

Pravog imena Simon Elliot vec sklonjen na sigurno u Izraelu, porucuje praznoglavcima ispranoga mozga : "Ubijajte se medjusobno vi muslimani, to je dobro za nas cioniste."

VL
TH
than
00:02 04.11.2016.

Evo neka navrati do mene osobno.... Salju ljude u smrt i pametuju. Isti su kao Hitler. Ajmo malo na bojisnicu drugovi i pokazite da ste musko, a ne druge slati u smrt .... Eto i vas kao kobajagi cekaju gore neke djevice....

VL
CE
centirion
00:40 04.11.2016.

Bili su junaci kad su ubijali nevine a sad stislo oko gu*ice!

VL
MX
Mister X
22:14 03.11.2016.

Evo opet ja to krivo vidim i zato se ne stidim !!! Nakon Mosula uslijedit će velika ofenziva na glavni grad kalifata Raku, što će biti kraj te ""krvoločne države""" zaključuje naš V.L. ! A napokon dolazi demokratska slobodna međunarodnoodno priznata antikalifatna i anti islamistička ne krvožedna država. Naša Koalicije na čelu sa Amerikom - Klintonkom... Ima da se super usreće oni koji prežive i kad se vrate u ruševine .... Naravno na veliko će biti zahvalni ti stanovnici "oslobođenih gradova " od strane zapada- zapadu što su njihovi sinovi očevi rođaci kao islamistai tamo kosti ostavili u ruševinama i zgarištima njihovog grada ... Blago nama koji nemamo osjećaja za tuđu panju pogibel smrt i stravu rata . I sve što se događa u svijetu ostavlja nas hladne samo neka nam ne šalju gladne izbjeglice !!!

VL
DU
Deleted user
20:15 03.11.2016.

''Al-Baghdadi pozvao je svoje pristaše da se osvete nevjernicima i izdajnicima'' Da li u tu grupaciju ulaze i Agnostici i komunisti ili samo Ateisti???

VL
GV
golub Vaso
08:13 04.11.2016.

poruka došla iz tel Aviva, gdje je ovaj na sigurnom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.