Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.07.2022. u 18:45

Naše će vrijeme opisivati kao "doba ludih careva", jer, doista je teško pronaći povijesni pandan idiotizmu današnjih "elita", koje su uspjele u dvije godine srušiti sustav za koji se vjerovalo da predstavlja "kraj povijesti"

Komentara 3

ŠA
Šaraf
19:55 08.07.2022.

I u Hrvatskoj postoje stranke koje žele slično njihova zelena politika je promašena a ideja je da se gazi preko svega bez jasnog cilja.njima da se pojavi i sam tesla i pokaže tehnologiju besplatne energije oni bi rekli nene to nije to mi i dalje želimo vjetrenjače i solarne ploće

TH
Thufir
18:40 09.07.2022.

Vikend je, admin je spavao do podneva. Kad se konačno probudio, nije mu se svidio moj komentar kako sva ždrebad iz WEFove štalice jednako izgleda i trči. Kao da ih je sam klaus birao. Nije mu se svidio ni komentar o hrabroj nizozemskoj policiji i vojsci koja rado mlati i puca po svojim sunarodnjacima, dok su naprotiv, u Srebrenici drhtali skriveni iza pet zidova, samo da ih Srbi ne bi pitali kol'ko je sati. Bojim se da se admin ipak nije dobro naspavao, pa je "malo nervozan". Vjerojatno je do dugo u noć gledao "Ljubav je na selu", maštajući o nekoj od "kandidatkinja"

Avatar Mistborn
Mistborn
20:05 08.07.2022.

Jedna nesreća nikad ne dolazi sama. Obično dolaze 3 u nizu. 1. Covid 2. Putin i 3. ....... nek nam je Bog na pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije