Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogati srbin

Vlasnik Večernjih novosti drugi srpski milijarder pod istragom

srpska policija
Antonio Bronić / Arhiv VL-a
19.12.2012.
u 20:39

Kapital Miloševićeva ministra, u čijem je vlasništvu Luka Beograd, Knjaz Miloš,.. procjenjuje se na više od milijardu eura

Milan Beko, jedan od najbogatijih Srba, vrlo je vjerojatno prvi na listi srbijanskih istražitelja s čijim bogatstvom i ulogom u privatizaciji nekih tvrtki bi se uskoro mogli pozabaviti. Iako još nema službenih informacija, osim najava prvog potpredsjednika vlade Aleksandra Vučića koji je odlučio obračunati se s korupcijom, Bekovo ime spominje se u kontekstu spornih privatizacija tvrtki, poput C Marketa, Luke Beograd, Imleka, Knjaza Miloša... Vlasnik je dnevnog lista Večernje novosti. Bekov kapital procjenjuje se i na više od milijardu eura. Njegovo ime povezuje se i s režimom Slobodana Miloševića kada je, kako se navodi, imao povlašten tretman pri uvozu. Godine 1996. postaje ministar za privatizaciju. Poslije rušenja Miloševića napušta Srbiju, a vraća se 2003. godine. To mu nije bila zapreka u sudjelovanju u privatizaciji spomenutih pet tvrtki.

>> U Srbiji se najavljuju nova uhićenja bogataša i političara

Komentara 2

TO
Toni50
22:39 19.12.2012.

Mi se ulizujemo EU sa zatvarnjem i sada kao stručnim -"liječenjem" Dr. Sanadera jedinog među seljacima pročitao u VL. . A Srbi probaju da kupuju EU naklonost sa "istragom" milijardera .... Razlike nevidim "nebeski narod" i Bog i Hrvati !!!

CH
Charlemagne26
10:59 20.12.2012.

Vlasnik Večernjih novosti drugi srpski milijarder pod istragom ... Milan Beko, jedan od najbogatijih Srba, vrlo je vjerojatno prvi na listi ...Iako još nema službenih informacija... Sto sve prolazi pod novinarstvo...katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije