Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VI KAŽETE?

Vlasnik u panici: Moju ljubimicu sigurno će zamijeniti za divlju životinju

Rakunski pas
16.09.2016.
u 11:40

- Riječ je o rakunskom psu ili tanukiju. Izgledom je sličan rakunu i bojim se da bi ga mogli zamijeniti za tu životinju.

Britanac Michael McKenna (51) iz Blackpoola u grozničavoj je potrazi za svojim psom Kekeijem jer se boji kako bi njegov ljubimac mogao biti zamijenjen divljom životinjom, točnije rakunom.

Pas je nestao prošlog tjedna u parku kad je, nakon što je pukla uzica, pobjegao. Vlasnik tvrdi da ga traži 'danima i noćima'.

- Riječ je o rakunskom psu ili tanukiju. Izgledom je sličan rakunu i bojim se da bi ga mogli zamijeniti za tu životinju. Također, to su lovački psi i u divljini bi lovili hranu, no Kekei je pitoma i nikad nije sama lovila. Nije navikla na druge ljude i vrlo je plašljiva - rekao je McKenna te dodao:

- Vjerojatno se izgubila i negdje se skriva. Izaći će iz skrovišta tek kad padne mrak. A ako je netko ugleda sigurno će pomisliti kako je riječ o divljoj životinji, a ne o psu.

Komentara 1

Avatar bluestar
bluestar
11:57 16.09.2016.

Iako pripada porodici pasa, to nije pas, nego divlja zivotinja (Nyctereutes procyonoides) koja se kod nas zove kunopas. Ne znam koliko se moze pripitomiti, ali rekla bih da joj je bolje u divljini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije