Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO!

Vlasnici Tesle imali znatnih problema sa svojim autom, pa im se ispričao Musk

FILE PHOTO: Tesla Inc CEO Elon Musk dances onstage during a delivery event for Tesla China-made Model 3 cars in Shanghai
Aly Song
20.11.2021.
u 12:51

Čini se da smo slučajno povećali promet mreže - naveo je Musk

Brojni vlasnici Tesle imali su jučer znatne probleme jer je prestala raditi Teslina aplikacija, zbog čega nisu mogli otključati, a time ni ne pokrenuti svoje automobile. 

Nakon što se jedan vlasnik Tesle požalio Elonu Musku na Twitteru da aplikacija prikazuje "500 server error" kad se pokušao spojiti na svoj Model 3, odgovorio mu je čelni čovjek automobilskog diva. 

- Aplikacija će uskoro biti online. Čini se da smo slučajno povećali promet mreže - naveo je Musk obećavši kako se to neće dogoditi. 

 

Podsjećamo, osim putem kartice s ključem i daljinskog ključa, Teslini automobili kao ključ mogu koristiti i smartphone, piše Reuters.

VIDEO:Policija ga uhvatila zbog brzine, ostali u nevjerici kad su čuli što im govori

Ključne riječi

Komentara 2

CE
celovic
10:48 24.11.2021.

Sebicnjak, bar im je mogao poklonit 10 besplatnih punjenja baterija kao odstetu za probleme koje su imali.

FA
fajlpz
19:03 20.11.2021.

Ko vas goni da kupujete to sranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije