Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zona za pješake u Sisku
Povratak na članak

Vlasnici radnji protiv zatvaranja gradskog središta za promet

Vozači se više neće moći autima navesti na ulaze trgovina i kafića u Kranjčevićevoj i Radićevoj ulici

Komentari 7

DA
dadicadada
17:27 14.11.2014.

Neka Gordana Karapandža Prica radi urbane intervencije u Balincu i Bestrmi zajedno s KIB , nema šta stručnjaci od formata.

VL
BL
blentonm
15:35 14.11.2014.

zanimljivo je kako nepopularne ideje moraju braniti oni koji ih nisu donosili, di je sada snaga za promjene (na gore) u liku i djelu (ne)gradonačelnice?

VL
ZZ
zelimir.zuk
15:44 14.11.2014.

Ikič-Baniček najprije maštali kako će od ulice napravit trg. Kad su ih uvjerili da je to glupost idu na pješačku zonu. Što će rezultirati vračanje pješačke zone u Rimsku ulicu. Tako su pljuvali po ŠIPUŠEVOJ a sad se s njomm hvale što je u cijelosti Pintatičev projekt pa čak i osigurana sredstva u proračunu. Sram vas bilo Ikič-Baniček,Andučić.

VL
Avatar tajar
tajar
20:21 15.11.2014.

Što su to radnje? Radnja je čin obavljanja nečega.

VL
DO
domazl
08:34 16.11.2014.

Nisam navijač lika i djela gradske vlasti u SK, ali ovu akciju podržavam u cjelosti. Drugom ulicom automobilima ruže besposleni, dileri droge. Pravac ulaska u centar s istoka bio je samo iz razloga bržeg prometa drogom u kafićima. Niti u jednom gradu u RH nema prometa u strogom centru, samo u Sisku postoji. Pojedinci se ne bune iz objektivnog razloga, već iz osobnog.

VL
SV
sven222
20:44 16.11.2014.

e pa neće moći "velike" gazde doći u kafiće sa "pošteno" kupljenim limuzinama i parkirati se na ulaze i tako sprečavati majke sa djecom u kolicima da mogu doći do pješačkog prelaza...e pa Dimiću ni tvoja svirka nije za svakoga pa zato mladi i hrle na narodnu glazbu a to podrazumijeva i ove naše vodeće pjevačice (cajke ) to što je za tebe urbano za druge nije i treba poštovati njihov izbor...veći je problem što pojedini kafići mogu raditi do 5 i ometati miran san ljudi koji žive u blizini...za to ipak postoje disco clubovi i imaju i moraju zadovoljiti minimalne tehničke uvjete..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.