Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz zatvora u glini
Povratak na članak

Vladimir Zagorec zbog problema sa zdravljem vraćen u Remetinec

Kao i prije premještaja u Glinu, Zagorec je u Remetincu ponovno smješten na ženskom odjelu, u ćeliji je sam, no rečeno mu je da će u dogledno vrijeme vjerojatno dobiti cimera.

Komentari 8

LU
luja
09:42 19.07.2012.

Cetiri godine osuditi nekoga da bude u izolaciji nije dostojno covjeka, A hocete u EU jadni ste.

VL
OB
-obrisani-
10:35 19.07.2012.

Najveci mu je grijeh nabavka oruzja za obranu od veloikosrpske agresije. ----------------------------------------------------------------------- I to boljsevicki a mozda i velikosrpski pobornik brise. Sta boli vas istina?

VL
OB
-obrisani-
10:40 19.07.2012.

Budite posteni dopustite javno misljenje. Obicno se brisu postovi koji dobiju ponajvise pluseva. Cemu toliki strah od istine iili strah od poslodavca Da da samo naslijedje diktature oblikovanje" pravog" misljenja Jadno

VL
OB
-obrisani-
10:41 19.07.2012.

Vladimir Zagorec je jedan od onih koji su oslobodili Hrvatsku i stvorilo ono što danas ponosno i uzhićeno koristimo. Hvala ti Vladimire na svemu.

VL
BA
Bay
11:10 19.07.2012.

''... no rečeno mu je da će u dogledno vrijeme vjerojatno dobiti cimera''. ... Ja bih mu čuvenog kiropraktičara i mentalnog iscjelitelja Pavlovića dao za cimera i uvjeren sam da već nakon nekoliko seansi centriranja dečec ne bi imal nikakvih zdravstvenih tegoba ...

VL
TO
Toni50
12:16 19.07.2012.

Milosti ima samo za generale zlocince za ovoga kojega osudi Euslavija za krsenje embarga nema milosti i putovnice ili slobode kao za Norce..

VL
M3
Miške 3
13:49 19.07.2012.

Koje jednoumlje zastupa vlasnik VL (?)?Čim nešto napišem, što je istna (jer neke stvari znam iz vlastitog iskustva) Admin me odmah briše. Onda vam neka bude, slavite si najveće kriminalce i lopove koji su pokrali Hrvatsku. Samo ću citirati Pukanića,, koji je naveo što mu je Zagorec rekao: " Ko se nije skrio, magarac je bio".Prevedeno:tko nije iskoristio položaj i pokra Hrvatsku, magarac je.

VL
OB
-obrisani-
11:44 20.07.2012.

Zagorec dobije 7 godina zatvora za nepostojeće dragulje i još morao vratiti 5 milijuna US dolara, koliko su navodi dragulji vrijedili i to po "procjenama" jednog đubretara kakav je bio Pukanić! načelo "In dobio pro reo" je totalno nepoznato na ovim sudovima kao i onoj provincijskoj seljačini od suca, koji je sudio u tom, ali i u mnogim drugim slučajevima u kojima se radio o "desničarima". A danas se jednom Ferenčaku ponavlja suđenje, jer prema mišljenju Vrhovnog suda vjerovatno nije ni bilo zloupotrebe i imovinske koristi. nema vez što ima dokaza "k'o pljeve", kada je isti "antifašistički" ološ kakav je i u HNS nakoćen i u Vrhovnom sudu ! I Sobolu mužu drugarice sa štange se također suđenje ponavlja ! I tako sve dok ološ ne bude oslobođen !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.