Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnje smrću

Vladimir Šeks: Poslali su mi pismo u kojem piše "ubit ću te"

\'04.10.2011. Zagreb - Na konferenciji za tisak u Saboru Vladimir Seks je danas demantirao tvrdnje nekih medija da je Jadranka Kosor znala za optuznice iz Beograda.  Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/Pixsell
27.03.2012.
u 17:21

Šeks je jedini hrvatski političar koji ima osiguranje iako za to nema zakonske osnove

Vladimir Šeks kazao je u Dnevniku Nove TV da mu prijete smrću. Potpredsjednik Sabora otkrio je kako prima prijeteća pisma. U jednom je pisalo "ubit ću te".

Šeks je jedini hrvatski političar koji ima osiguranje iako za to nema zakonske osnove.Ono se trenutno provodi prema sigurnosnoj procjeni koja je učinjena još za vrijeme mandata bivšeg ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka. Šeks je objasnio kako tjelohranitelji koji ga čuvaju nisu njegov hir nego stvarna potreba. Tvrdi da je primio prijeteća pisma u kojima je pisalo ''ubit ću te'' te da su prijetnje bile napisane izrezanim slovima, a neke su i potpisane punim imenima i prezimenima.

– Ja znam da je riječ o psihički bolesnim osobama. Jedan pojedinac koji je kasnije završio u pritvoru, oružjem je prijetio meni i ostalim osobama prije godinu i pol dana – prepričao je jedan slučaj o kojem javnost nije bila obaviještena.

O daljnjoj zaštiti Vladimira Šeksa odlučit će ministar Ranko Ostojić koji i sam uživa zaštitu sigurnosnih službi. Ta će se odluka donijeti za mjesec dana, odnosno kad se završi sigurnosna procjena kojom se analiza cijeli Šeksov život, ali i aktualnosti u društvu i stranačkom životu. Do tada će potpredsjednik Sabora i dalje uživati 24-satnu tjelesnu pratnju na račun poreznih obveznika.

 

 

Komentara 128

KO
koza2
20:23 27.03.2012.

Opet se nalija...

YO
yocko
17:35 27.03.2012.

To si sam piše samo da bi dobio besplatno osiguranje,da može na miru spavati,a ima čistu savjest pa se boji svoje sjene,da ga je tko htio več bi to odavno napravio.

OB
-obrisani-
19:11 27.03.2012.

Sova ili suvora ,kao i uvijek laže...manipulira...... kako bi pridobil zažaljenje................................to mu je netko od njegovoh napisal,naravno uz njegovo saznanje...ili je pak sam............koliko je zločina počinjeno u ime Sove,nikakva šteta nebi bila tog lopova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije