Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje
Povratak na članak

Nezvani gost na Putinovoj presici: 'Prevario sam vas'

Putin nije bio posebno impresioniran cijelim događajem

Komentari 29

IV
ivanh4
09:09 15.12.2017.

Kapa dolje Putinu, to je državnik u svakom pogledu. E da su bar ovi naši , ali barem malo slični tom Vladimiroviću. Bravo Putine!!!!!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:48 15.12.2017.

joj, strašno, upao na konferenciju pod lažnim identitetom! prevario putina, vrište naslovi. da, putin osobno provjerava i fizički pregledava svakog sudionika konferencije. dal kužite da mu je ovo samo dodatni plus u javnosti, time je on, putin, dobio, a ništa izgubio. izgubila je hrvatska brodogradnja, jer je slijepa i pokorna zapadu u sankcijama rusiji, pa je ispala iz igre u gradnji ogromne ribarske flote rusije. neki puno pametniji od nas grade rusima brodove, mada većinu brodova rusi budu sami gradili. jel znate da je nekad sssr imao najveću trgovačku mornaricu na svijetu?

VL
Avatar El Indio
El Indio
09:17 15.12.2017.

Kad malo pogledas. Moskva ima vise od dva miliuna muslimana iz centralne azije, zahvaljujuci Putinu, Sankt Peterburg je drugi europski grad sa naj vise muslimana. Zahvaljujuci Putinu. Provjeri to na internetu i puno Rusa se protive toga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.