Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REBALANS PRORAČUNA
Povratak na članak

Vlada vjeruje u oporavak 2021., proračun raste na 158 milijardi

U odnosu na rebalans, Plenkovićeva Vlada očekuje 12% veće prihode, 10% bolju naplatu poreza i samo jedan posto veće rashode

Komentari 2

ŠE
Šemso
14:53 30.10.2020.

Ni sutrašnji dan nam nikome nije obećan tako da te lijepo molim, ne kakaj

VL
AD
admzaq
12:47 30.10.2020.

Na političarima je da prodaju optimizam. Počev od kraja 80ih i male Švicarske pa do nedavne pobjede nad koronom. Sa druge strane stvarnost je neumoljiva - dno EU, korupcija cvjeta, a prestigle nas države koje su nad gledali dobrano uu leđa. Može Vlada vjerovati u što želi, ali narod više u bajke ne vjeruje. I baš je lijepa vijest da vjeruju u rast proračuna bar za uhljebe. No... Pravo je pitanje kada će država početi uzimati manje i krenuti u reforme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.