Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigli nalazi inspekcije

Vlada smijenila Upravno vijeće KB-a Dubrava. Beroš: Utvrđeno je dualno vođenje bolnice

Koprivnica: Ministar Vili Beroš osvrnuo se na razgovor s Dijanom Zadravec
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
29.10.2020.
u 13:37

Utvrđeno je primjerice dualno vođenje bolnice. Nije bilo većih nepravilnosti osim primjerice kašnjenja hrane, kazao je Beroš

Nakon što je liječnica iz KB-a Dubrava poslala pismo u kojem je navela niz navodnih propusta, Ministarstvo zdravstva poslalo je tamo  zdravstvenu inspekciju.

"Došao je izvještaj zdravstvene inspekcije u KB-u Dubrava, ima manjih propusta, ali isto tako je nađena neadekvatna razina komunikacije između Upravnog vijeća i koordinatora za bolničko liječenje pozitivnih na COVID-19. Očekujemo daljnje postupanje. Došlo je do promjene članova Upravnog vijeća, kazao je ministar zdravstva Vili Beroš nakon sjednice Vlade.

"Zdravstvena inspekcija sve provjerava. Kao ministar mogu jedno razriješiti ravnatelja u roku od 30 dana ako to ne učini Upravno vijeće. Oni će se sastati i donijet će svoj pravorijek", kazao je Beroš.

"Utvrđeno je dualno vođenje bolnice, što je moglo dovesti do disfunkcionalnosti. Nije bilo većih nepravilnosti osim primjerice kašnjenja hrane", kazao je Beroš.

Ključne riječi

Komentara 36

KE
Kentucky
13:44 29.10.2020.

Beroš kozmetičar,tipicčna hdz-posla.

Avatar Nilski konj
Nilski konj
13:55 29.10.2020.

Nije bilo većih nepravilnosti osim primjerice kašnjenja hrane", kazao je Beroš. A žohari, štakori, nedostatak lijekova, nedostatak liječnika, zapošljavanja po podobnosti, mobing liječnice koja je poslala pismo..... je nešto sasvim poželjno i uobičajeno u zemlji pod diktaturom HDZ-a.

SN
snicl
13:47 29.10.2020.

Vili ‘stroga ruka ‘ I Kruno ‘parking majstor ‘ u novoj epizodi Super-StožerHeroji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije