Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HSP-A DANIJEL SRB U VIROVITICI OŠTRO KRITIZIRAO DRŽAVNU ADMINISTRACIJU

Vlada se uopće ne nosi s krizom

danijel srb-virovitica
Dragutin Šantoši
12.11.2009.
u 15:03

Novoizabrani predsjednik HSP-a Danijel Srb danas je u Virovitici pred novinarima oštro kritizirao državnu administraciju optužujući da je kočnica razvoja hrvatskog gospodarstva.

VIROVITICA - Novoizabrani predsjednik HSP-a Danijel Srb danas je u Virovitici pred novinarima oštro kritizirao državnu administraciju optužujući da je kočnica razvoja hrvatskog gospodarstva.

- Naša državna administracija služi samo tomu da funkcionira po principu 'Ja ni za što nisam kriv', a sve inicijative koje dolaze iz gospodarstva blokira. Samo da ih netko ne bi optužio za nešto. Vlada funkcionira na isti način. Zamagljuje javnost stvaranjem umjetnih problema, pokojom aferom te možda nekim besmislenim zakonima, oko kojih će se svi svađati. I time se stvara dojam da Vlada nešto radi. Ključne stvari se ne rješavaju, a država tako ne može dalje - izjavio je predsjednik HSP-a Danijel Srb.

Po njemu, najzapušteniji je energetski sektor.

- Hrvatska u sljedećih 10 godina mora izgraditi 200 puta više energetskih kapaciteta samo da bi imala električne energije. To je katastrofalno, a Vlada na tom planu nije napravila gotovo ništa. Danas se u Hrvatskoj troši manje energije za stvaranje nove vrijednosti nego što je to bilo prije 16 godina. Vlada se uopće ne nosi s krizom - rekao je u Virovitici Danijel Srb.

Osvrćući se na predsjedničke izbore Srb je rekao da HSP svakodnevno kontaktiraju iz izbornih predsjedničkih stožera tražeći potporu za svoje kandidate.

Ključne riječi

Komentara 10

DA
davormr
19:49 12.11.2009.

Pravaši i demokršćani izaberimo zajedno našeg predsjednika! E moj narode, uzmimo u ruke sudbinu i sreću, budimo opet jedinstveni kao i 1990. i riješimo to već u prvom krugu. Birajmo svi dr. MIROSLAVA TUĐMANA!

ŠI
Šilo
15:44 12.11.2009.

Radi vlada, bavi se trgovanjem, samo što sad to radi uz posredovanje evropske unije, prodaja je na principu srećke, prije platiš pa onda vidiš što si dobio. Pošto Hrvatska nema gotovine, onda plaća u nekretninama.

HO
HRVATSKA only
15:29 12.11.2009.

Vlada se uopće ne nosi s krizom a kako i bi kad samo podobni imbecili sjede u njoj? čak i blago retardirani bi ishodili poneki pomak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije