Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritika iz hss-a

'Vlada puni proračun guranjem ruke u prazne džepove građana'

hss
hss
18.04.2012.
u 12:06

Draga Vlado, vaš je zadatak da za građane stvarate bolje uvjete života, tu ste obvezu preuzeli, a ne da iznosite negativne statističke podatke, pa niste valjda ured za statistiku – komentirali su iz HSS-a

– Svi dosadašnji potezi Milanović – Čačićeve Vlade manje su naštetili krizi, a više štete nanijeli socijalnom standardu i socijalnoj sigurnosti građana. Zastrašujuća je socijalna neosjetljivost vladajućih prema poskupljenjima, ovrhama i siromaštvu naroda. Kako bi ostvarili svoja temeljna socijalna prava koja su u Europskoj uniji zajamčena (plaća za rad), ljudi su, nažalost, prisiljeni izlaziti na ulice i tamo ih tražiti. Očito ova Vlada zna puniti državni proračun samo bezobzirnim guranjem ruke u već ionako prazne džepove hrvatskih građana – kritizirali su na današnjoj konferenciji za novinare iz HSS-a.

– Draga Vlado, vaš je zadatak da za građane stvarate bolje uvjete života, tu ste obvezu preuzeli, a ne da iznosite negativne statističke podatke, pa niste valjda ured za statistiku – komentirali su iz HSS-a.

Smatraju da prve Vladine mjere ne upućuju na namjere Vlade za provođenje reformi u ovoj godini.

– Odlaganje reformi i zadržavanje postojećeg modela financiranja javnog sektora, posebno zadržavanje modela deficitarnog financiranja središnje države, ne samo da neće ubrzati oporavak nego će produbiti postojeće neravnoteže i hrvatsku ekonomiju odvući prema dugoročnoj stagnaciji – zaključuju iz HSS-a.

Također su istaknuli da se HSS protivi ukidanju pokroviteljstva Sabora.

– Uvođenje teme Bleiburga u javnost je podmukli i samo prijezira vrijedan spin za skretanje pažnje s Dalmacija vina, Jadrankamena, OKI-ja, Siska, i sličnih egzistencijalnih i pravih problema – dodaju.

Komentara 14

NE
neverane
14:10 18.04.2012.

Kucamo na vrata zaboravljenih asova.

Avatar wratnik
wratnik
15:01 18.04.2012.

HSS Draga Vlado, vaš je zadatak da za građane stvarate bolje uvjete života, ---------------------------------------- isto kao stoje bijo nas, dok smo se setali po HR. Inace ce movas morati smjeniti...

RE
rexx331
12:40 18.04.2012.

Eto, napokon su se i HSS-ovci probudili.Izgleda da je tresak pri padu u stvarnost bio jako bolan pa sad viču i kad im nitko ne prijeti.Zadnjih godina od HSS-a niti riječi kad ono viču \"EVO NAS !\"-kao da ih je itko tražio.Srećom da je sve bilo lijepo i dobro kad su oni participirali u vlasti ,a sad sve lošije i lošije nakon njihovog izlaska. Možda da smo njima povjerili vlast , šta bi to bilo dobro(njima).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije