Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATO
Povratak na članak

Vlada povećava proračun za vojsku zbog saveznika

Premijer je najavio da će Hrvatska uskoro ratificirati ugovor o pristupanju Sjeverne Makedonije NATO-u.

Komentari 7

GA
garavuša
20:21 15.02.2019.

Svaka država koja drži do sebe i vlast koja drži do države bi povećala vojni proračun.

VL
JU
junakinja
20:23 15.02.2019.

Bravo Plenković! Jedini premijer koji ulaže u Hrvatsku i brine se o nacionalnim interesima.

VL
PR
prajdali100
20:30 15.02.2019.

Dok se mi natežemo oko nabave borbenih aviona, PZO sustava, helikoptera....Vučić ne gubi vrijeme ! Budimo objektivni, u onome što radi oko nabave suvremenog naoružanja za srpsku vojsku veoma je učinkovit.U ovoj godini imaće operativno 13 MIG 29, stižu borbenii helikopteri, PZO vj.BUK...Jako KASNIMO !!!!!

VL
ST
stefj
21:17 15.02.2019.

Ulazak Crne Gore u NATO je bio najveći poraz Rusije u ovim krajevima, u Makedoniju su Amerikanci došli odmah čim se Juga raspala, da spriječe novi Balkanski rat... Tak da je bilo samo pitanje vremena kada će Makedonija ući u NATO. Svi pokušaji Rusije da to odgodi ili spriječi bili su uzaludni... Rusija je fokus na ovom području bacila na pola BiH i Srbiju. Imaju Dodika, Vulina i Dačića, dok ih drže na vlasti ostaju faktor ovdje...

VL
IG
Igi125
12:14 16.02.2019.

Pa naravno da Trump kritizira kad prodaja oružja, opreme i svega ostalog njegovoj državi donosi velike prihode. Zašto bi netko ulagao velika sredstva u vojsku samo zato jer to želi predsjednik Amerike? Svaka suverena država samostalno razvija svoj vojni program kojeg prvo treba pratiti jako gospodarstvo i ekonomija a ne obrnuto.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:44 16.02.2019.

U boj, u boj za vjerodomoljubni narod svoj i naravno za naše transatlanske gazde. Za sada samo financijski, ali kada bude otvarani nivi Istočni front naši bojovnici bez mane i straha bit će u prvim bojevim redovima. Dat će naš Hrvatski Bog da nam se ovaj out dogodi treća sreća, jer smo na prethodnim frontovima samo ginuli i krvarili gaće. Što ne bi hrvatski i poljski vjerodomoljubi učinili i dali za svoje gazde, samo ono što ne postji na svijetu, zar ne?

VL
DR
Drazen78
22:15 15.02.2019.

Pravi domoljubi😂😂 Znaci zbog saveznika dize se proračun, a ne zbog nas samih i ne tako davnog rata? Koje 💩

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.