Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica vlade

Vlada osniva povjerenstvo koje će nadzirati ugovore sa Sv. Stolicom

vlada, sjednica vlade (1)
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
20.10.2011.
u 16:20

Premijerka Jadranka Kosor još ovaj će se tjedan sastati s kardinalom Josipom Bozanićem.

Vlada je odlučila osnovati povjerenstvo za suradnju s Hrvatskom biskupskom konferencijom (HBK) koje bi trebalo nadzirati provedbu ugovora Hrvatske sa Svetom Stolicom.

Premijerka Jadranka Kosor još ovaj će se tjedan sastati s kardinalom Josipom Bozanićem, najavila je na sjednici Vlade, a prva sjednica povjerenstva trebala bi se održati idući tjedan.

Predložila je da u povjerenstvu osim nje sjede i potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Petar Čobanković, ministar gospodarstva Đuro Popijač, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković te ministar graditeljstva Branko Bačić.

Ključne riječi

Komentara 10

AR
arjavas
16:43 20.10.2011.

Koliko dugo bu to povjerenstvo radilo? Mjesec dana.

OB
-obrisani-
16:53 20.10.2011.

jel mogu ..JA....bit predsjednik tog povjerenstva ??? . riješit ćemo pitanje klerofašista....čas posla....i to za uvijek..

NE
neverane
16:35 20.10.2011.

Prošla baba sa kolačima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije