Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imenovanja

Vlada održala telefonsku sjednicu, evo što su odlučili

vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.10.2015.
u 11:44

Vlada Republike Hrvatske također je predložila Nadzornom odboru društva Croatia banka d.d. da za člana Uprave društva Croatia banka d.d. imenuje Mladena Dulibu

Vlada Republike Hrvatske održala je danas telefonsku sjednicu na kojoj je donijela odluku o imenovanju Maje Sporiš, zamjenice ministrice socijalne politike i mladih, predstavnicom Vlade Republike Hrvatske u postupku mirenja u sporu sa Sindikatom zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske o sklapanju izmjena i dopuna Kolektivnog ugovora za djelatnost socijalne skrbi.

Vlada Republike Hrvatske suglasila se s prijedlogom miriteljice Danice Lisičar, koju je Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske, predložio u zahtjevu za pokretanje postupka mirenja, od 1. listopada 2015. godine.

Vlada Republike Hrvatske također je predložila Nadzornom odboru društva Croatia banka d.d. da za člana Uprave društva Croatia banka d.d. imenuje Mladena Dulibu.

>> Vlada je pogrešnim odlukama pogoršala uvjete za ulaganje

Komentara 30

BO
borovina1981
12:02 02.10.2015.

Sjednica od 7-8 minuta za 20-ak točaka je samo odraz neozbiljnosti ove Vlade zadnje 4 godine. A sad još i telefonska sjednica, opet??? Neprofesionalno, neozbiljno, bezobrazno....

DE
desnooo
12:02 02.10.2015.

I sami znaju da im je kraj blizu....

VU
vukojarac23
12:08 02.10.2015.

Vode drzavu preko telefona?! Najbolje da grupu na viberu i wappu naprave pa da ne dolaze ni na sjednice vlade ni u sabor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije