Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vlada nam je bez ikakve političke hrabrosti

Što je ova Vlada učinila? Jedino je smanjila razinu javnog duga i jedino je podebljala obećanja i zakonske okvire za mnoge koji žive na teret državnog proračuna

Komentari 16

DU
Deleted user
09:11 23.10.2017.

Hrabrost treba za promjene a njima promjene nisu u interesu. Odgovara im stanje kolektivne sinkope.

VL
BO
boris
17:11 23.10.2017.

Toliko daleko vodi stranačko poimanje politike, dijeljenje pogodnosti i čuvanje fotelja, tako da i ne može biti sposobnih. Ali doći će vrijeme i za modernije društvo koje će iznjedriti sposobne pojedince, nezavisne, a sa strankama u ropotarnicu

VL
PR
prajdali100
13:52 23.10.2017.

Poštovani Zvonimire polako ! Mogu se složiti sa vama da je Vlada mogla biti hrabrija.Kao što vi nabrajate "protiv" mogu i ja masu stvari "za". Da ne duljim:što je alternativa ? Bernardic (dečko pojma nema ni o čemu), Maras( silikonskionski genijalac),Bauk(čisti užas), Jovanovic(!!!!!!),Glavaševic(bljak),Beljak(dobar sa pajserom)....Tko!? Za sve njih ova Vlada je pojam.

VL
DR
droza
08:16 24.10.2017.

Pa dakle! Tko Vas plaća gospodine Despot? Zasigurno ste ovim svojim člankom, iz kojega u svakom slovu, urla pesimizam, pomogli nekome u odluci da spakuje kofere i napusti RH. Ja neću! Poduzetnik sam koji zapošljava 11-tero radnika. Rezultate porezne reforme moji uposlenici već sada osjećaju na zadebljanju svojih novčanika. Također naglašavam da najave novih umanjenja parafiskalnih i poreznih davanja, nama poduzetnicma daju nadu, i dat će nam vjetra u leđa. Nadalje, demografska obnova i spriječavanje iseljavanja, nisu nešto što je moguće odjednom odrezati, kao škarama. Što se god poduzme u tom smjeru, svoje će rezultate pokazati tek za jedno desetljeće, ili duže. Stoga polako gospodine Despot. Ovakvim člancima zapravo grabite sebi u džep. Što je ova Vlada mogla napraviti u datim okolnostima, u roku od jedne godine, napravila je.Razne interpelacije, traženje nepovjerenja kao i "senzibiliziranje" javnosti na način, na koji Vi i vama slični to radite, zasigurno neće pomoći u pokretanju procesa koje u ovome svome pamfletu, tobože zazivate.

VL
BR
brojevi
09:54 23.10.2017.

Hrabrost je čin ishitrene reakcije i nije primjeren odgovornom načinu odlučivanja u politici Vlade jedne države. Ustrajnost i promišljenost su prijeko potrebne kategorije za uspješno provođenje reformi u našoj podjelenoj zemlji vječitih pesimista. U zemlji gdje boljševički kreatori javnog mijenja uporno rade protiv ihteresa države. Na sreću narod je pismeniji od novinarsko-medijske hajkačke retorike.

VL
DU
Deleted user
12:47 23.10.2017.

Ovog Despota više nitko i ne čita, čas je amo čas tamo.

VL
DU
Deleted user
13:57 23.10.2017.

Članak je potpuno pogođen. Hrvatskoj trebaju reforme koje će rashodovnu stranu proračuna drastično srezati. Nažalost, autor članka bi se trebao zapitati gdje je između ostaloga i uloga medija u svemu tome. Jer umjesto da vrište o tome, oni se bavee prošlošću. A o oporbi ne vrijedi u ovom kontekstu niti trošiti riječi.

VL
Avatar Rafael B
Rafael B
23:21 23.10.2017.

Istina! Samo je ovcama drže blejat dok ima bilo kakve trave....

VL
DU
Deleted user
14:37 23.10.2017.

Problem je u tome što se nema koga birati. Nema nikoga tko bi znao i bio sposoban. Prognoza je: propadanje do kraja.

VL
DD
ddh
14:28 23.10.2017.

Despot je, kao i vecina odnosno ca. 98% novinara u Hrvatskoj prvom redu neznalica, a onda sto je najgorei i absolutni populist i demagog. Nema toga sto on nezna najbolje, nema toga za sto on nema rjesenje, a nije uu stanju rijesiti niti problem u svojoj smocnici. Malo se predstavlja kao domoljub, pa onda malo prema potrebi lijevo liberalno i mjenja stavove iz dana u dan. A najlakse je pametovati, nis korisnoga raditi, stalno tuci po drugima i ne snositi nigdje niakakvu odgovornost. U Hrvaskoj ima strahovito puno dobrih stvari, a on kao i svi mediji trazi onda dlaku u jajetu, stvara klimu kaosa I beeznadja i s tim pokusava unistiti sve pozitivno. Smetao mu je Tudjman, smetali su mu i Sanader, Kosorica, Milanovic i smeta mu sada i Plenkovic i Predsjednica. NJemu je Plenkovic kriv za Agrokor, kriv I onda kad neka baraba tuce svoku zenu, a vjerojatno je I Plenkovic zato kriv sto je vrlo vjerojano i impotentan. Sa svojim stvaranjem katastrofe u Hrvatskoj, sa glorificiranjem tudjega, Despot sa medjima su najveci krivci I uzrocnici, da mladi odlaze van zemlje, jer po Despotu I medijima nema u Hrvatskoj nikakve nade.

VL
FN
Fr@njo
13:22 23.10.2017.

cek, cek Zvonimire..ne ide to bas tak..sada pred digitalizacijom&industrija 4.0 treba naci rijesenje kako se rijesiti biljega..barem da se ne mora ici kupovati na kiosk pol kilometra daleko.

VL
Avatar Ronin
Ronin
19:25 23.10.2017.

Najgora vlada do sada to je i zadnjem kret*nu jasno.

VL
Avatar southman
southman
09:25 23.10.2017.

Ajde Despot ne trabunjaj !! Da se ovaj kolaps Agrokora desio za vrijeme Kosoričine ili Milanovićeve vlade imali bismo sada stečaj Hrvatske ! A da ne pričam o stalnom medijskom pritisku i smjenjivanju raznoraznih ministara u režiji novinara takvih kao što si ti uz asistenciju anarhista i sektaša iz MOST-a potpomognutihSDP-om. Ne date vladi niti dana mira da radi svoj posao. Kroz kakve je samo drame prošao ministar Marić i još uvijek radi najbolji posao od svih ministara financija do sada ! lako ti je pisati gluposti po portalima, stavi se u kožu vlade i probaj raditi na spomenutim reformama pod stalnom baražnom vatrom koju najviše producirate vi novinarski lešinari !!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.