Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucanj u prazno
Povratak na članak

Vlada mjerama za blokirane najviše pomogla onima s prosječnim dugom od 15 milijuna

Iz blokade je izašlo samo 16 posto ovršenih, ali statistika je privremeno uspješna: s 43 milijarde dug je pao na 18 milijardi kuna

Komentari 5

VK
VKSS
18:24 06.11.2018.

Ili su glupavi ili namjerno glupavi

VL
GR
grebza
23:03 06.11.2018.

Osim u šupljim obećanjima, izlizanim populističkim pričama i besmislenim samohvalisanjem nitko nije napravio apsolutno ništa konkretno. Ovi stvarno misle da su svi glasačke ovce.

VL
AR
Armagedon
18:33 06.11.2018.

znači ništa neće otpisati Kerumu.... jadan čovjek....

VL
KU
kupatilo
01:02 07.11.2018.

Zna drzava sta radi.Drzi nas za robove i nikad necemo izac iz dugova a onice uzivati u nerafu i pljackat vlastiti narod.Na srecu nisam duznik niti u blokadi ali nikad neznas sto nosi sutra i da mozda i sam nepistanem robom jer oni imaju nacina za to.Dovoljne su dvi tri kazne koje nedobijes navrijeme nego kroz godinu dana utrostrucene kamatama i nemas za platiti a za jos godinu toje vec pedesetak a d i i dvjesto tisuca kuna i gotov si.Potpisani rob.Neznam jakoce ovo zavrsit ali mislim da narod nece dugo moc ivo izdržati a onda moze biti svasta.

VL
KO
konoplja
07:26 07.11.2018.

Ja idiot uredno plaćam sve račune, trebao sam biti domoljub i prestati plaćati išta ovoj državi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.