Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PRESUDE ZA MITO
Povratak na članak

Vlada istražuje mogućnosti nastavka pravne borbe u slučaju Ina-MOL

U sklopu afere Ina-MOL, Sanader i Hernadi omogućili su MOL-u prevladavajući utjecaj nad Inom

Komentari 1

OV
ovcalila
18:48 17.11.2021.

INA naftaplin je bio još 1993 osuđen na uništenje je mu je država bila dužna 2 proračuna.pa je HDZ ekipa naftaplin pretvorio u INA d.o.o. iskomadana radi lakše pretvorbe a znamo kako je pretvorba u Hrvatskoj obavljena no zbog strateškog značaja za RH i još uvijk ratno stanje i bez love na računu nije im bila interesantna, no nakon rata i oporavka bila je pravi kolač za zagristi, kumovi toga su Tuđman, Gregorić,Valentić Škegro a imali su podršku i u Račanu (samo primjer vrijednosti te firme prije rata. U razdoblju od 1980. do 1990. godine INA je najveće poduzeće u SFRJ. Zapošljava oko 32.000 radnika, a ukupni ostvareni prihod 1990. godine činio je deset posto sveukupnog gospodarstva Republike Hrvatske. )

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.