Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova imena
Povratak na članak

Vlada: Imenovanja na zatvorenom dijelu sjednice

Vlada je razriješila dosadašnju članicu Upravnoga vijeća Kliničkog bolničkog centra Rijeka Ines Strenja-Linić te je novim članom Upravnoga vijeća KBC-a Rijeka imenovala Duška Brkića.

Komentari 3

BU
Budak
21:50 19.07.2018.

I uhljebi opet po starom. Zašto nas na ulicu ne izađe 500ts. proziv njih? Pokazali smo da možemo.

VL
KO
konoplja
08:42 20.07.2018.

HDZ u osvajanju Hrvatske! Vidjeli smo što se desi kada stavite pravog čovjeka na pravo mjesto i rezultat je tu, neka se ugledaju na Dalića, znam da neće, njima nije u interesu da hrvatski narod dobro živi, oni mogu egzistirati samo u kaosu i podjelama, to je njihovo prirodno stanište!

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
23:35 19.07.2018.

I nove limuzine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.