Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKA PITANJA
Povratak na članak

Zatvoreni dio sjednice: Evo koga je Vlada imenovala i razriješila

Pomoćnikom ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za provedbu projekata sufinanciranih iz fondova Europske unije Vlada je imenovala Marka Severa

Komentari 17

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:43 16.03.2018.

Šta se čudite pa hns je u koaliciji, top klase krpalji, šta je tražio to je i dobio, neljude, a svi ste mu pljeskali kako je rasturio hns, jel sad vidite kako sekin i bracin hns rastura hdz-e, evo frflje i kamarile, moram priznat stvarno otužno ko nas vodi kroz život nedo ih bog nikome.

VL
Avatar 123456
123456
05:48 16.03.2018.

koliko uhljeba i parazita, a sve manje stanovnika!

VL
CR
cromak
03:37 16.03.2018.

Vlada imenuje sudije ,tuzitelje i sve prikljucne aparate. Hrvati samo dizu ruke glasaju da stasaju. Da nevide da jos zive u propalom skoro feudalnom sistemu. Niko vas nista ne pita. Sabor nam lici na Slavonso sijelo ili buvlju pijacu neznaa se ni ko pije ni ko placa umjesto da rijesavaju probleme prave izostanke i mute okolo postali su drustvo mutikasa. A mi Hrvati cutljivi mulci dosta spavanja glavu gore. ovo ne funkcionise vreme za promjene, Dijaspora moze pomoci.

VL
DU
Deleted user
08:34 16.03.2018.

ne smeta sto je protiv tanje major podignuto vise kaznenih prijava...bravo za vladu ...e tkhrvatska....bravo plenki ....cesti

VL
SJ
Sve je uzalud
01:09 16.03.2018.

.......sve je uzalud......nema spasa....

VL
DU
Deleted user
08:46 16.03.2018.

veza tanji major bracanki je bauk brac plenki hvar.. cvrste su udbaske veze ...nije to bratstvo i jedinstvo...

VL
DU
Deleted user
08:44 16.03.2018.

tanja major je u sukobu interesa zbog radnog mjesta sa kojeg dirigira rashode i za pleter gdje je takodjer bila u no i sada u pce....nema veza sto je neikomunistkinja odradit ce prljave poslove samo neka je njenoj riti dobro ...sta ce te zena voli svoju g......

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
08:10 16.03.2018.

reče on te u sav glas poviče, mala daj sim još jen gemišt

VL
Avatar hepi
hepi
03:12 16.03.2018.

Pametniji su vec odavno emigrirali u Švabiju. Uhljebima je svejedno, skrpat ce se uz bilo koju aktualnu politicku opciju. Krezubim seljoberima je super, konacno su i politicki govori prilagodeni i neukoj sirotinji pa zvuce kao brojalice iz prvog osnovne. ...kradezeovcima,, je super - pametnih nema, u Švabiji su, cyber-ratnici tupih oštrica kenjkaju po forumima i poslovicno su bezopasni ako im izmakneš racunalo.............. Bedaci aktivno slušaju i glasuju i to je dobro. Uz takvo biracko tijelo, dovoljno je povremeno par partizanskih poskocica obojati u crveno-bijele kockice. Ili bijelo-crvene. Nego šta s nama ostalima, koji još nisu emigrirali, s nadom u bolje sutra koja zvuci prljavo kao Vasina diploma? Koje boli kita za politiku, hrvatstvo, ustaše, partizane, šatore, braniteljske penzije, crvene, žute i zelene? ........................Poradit cemo izgleda samo na natalitetu, jer se u ovoj vukojebini jedino možemo - yebat.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
10:13 16.03.2018.

Podrška Soroševim slugama . ....dolje vjernici i narod koji se sustavno laže ...živio Plenković ,Bernardić te Pupovac

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
00:11 16.03.2018.

osuđena zločinačka organizacija uhljebljuje, ništa novo....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.