Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Vjerujemo lažima jer je istina ružna

Istina i laž igraju se lovice pred našim očima, ali tako da malo istine lovi sve više laži, i da ih ulovi sve kasnije ili nikada. Jer laži nam uđu u sistem, uđu nam u mozgove i srca, razmnožavaju se na društvenim mrežama i šire sve dalje nauštrb demantija

Komentari 6

ST
stefj
16:33 09.06.2019.

I iz ovog teksta se vidi da se lažima uglavnom koriste aktivisti lijevog spektra što jako dobro ukazuje kako oni jednostavno nemaju argumenata i izmišljaju da bi opravdali svoje postojanje. Puno toga je kod nas u politici temeljeno na lažima...

VL
ZI
zinedine
17:29 09.06.2019.

Samo me zanima zašto uz naslov ide slika Trumpa koji se u tekstu usput spominje, a nema slika Kim Jong Una, Anke Mrak Taritaš i Miranda Mrsića koji su u tekstu glavni (negativni) likovi. To pokazuje žalosno stanje u našem novinarstvu.

VL
Avatar Nesvrstani
Nesvrstani
07:25 10.06.2019.

Da autoru teksta neje Dobrica Ćosić neki rođak?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.