Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AY.4.2
Povratak na članak

Vjeruje se da je nova varijanta zaraznija od delte: Zabilježena zaraza u više zemalja

Direktor instituta za genetiku s UCL-a u Londonu François Balloux rekao je da je nova varijanta još rijetka

Komentari 4

KO
Korumpirani
12:05 21.10.2021.

Sad bu mjesecima pričali kako se treba cijepiti radi te nove varijante odjednom će cijepivu pasti učinkovitost sa 80 na 60 % ,ali da se i dalje poželjno pelcovati.Kreće ponovo pandemijski marketing.

VL
DU
Deleted user
16:38 21.10.2021.

Treba treća doza cijepiva protiv te nove i grozno opasne varijante, istog tog cjepiva koje se već pokazalo nedjelotvornim protiv prijašnjih varijanti! Tko je tu lud??? Ili da parafraziram: po prvi puta u povijesti medicine za beskorisnonst jednog cijepiva optužuje se one koji to cijepivo uopće nisu primili!!!

VL
SO
Sir Oliver
18:22 22.10.2021.

I naravno, nova varijanta je tri puta zaraznija od Delte i opasnija, te ljudi mrtvi padaju po cestama od nje! Poznato odnekle?

VL
AA
aabbcc
12:17 21.10.2021.

Haaa, dolazi 5-i val, 4-a varijanta a tek 3-e cjepivo a trebalo bi obrnuto odma 5-o cjepivo i nove moderne lila maske za novi soj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.