Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasrtaj Autom

Vjeroučitelj Fiat Unom na nogostupu okrznuo dječaka

fiat uno (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
30.10.2010.
u 18:50

Tereti ga se za dovođenje u opasnost života. Doznajemo da se incident dogodio nakon što su ga učenici izazivali.

ZAPREŠIĆ - Vjeroučitelj D. M. (66) iz OŠ Lj. Gaja u četvrtak je lakše ozlijedio 14-godišnjaka. Prema izvješću PUZ-a, da stigne trojicu dječaka od 13 i 14 godina, vjeroučitelj se sa svojim Fiat Unom popeo na nogostup, zaustavio se u blizini djece i jedno dijete okrznuo autom. Druga su dvojica pobjegla.

Tereti ga se za dovođenje u opasnost života. Doznajemo da se incident dogodio nakon što su ga učenici izazivali. Dječakova obitelj pak kaže da ga je lupio nogom, a ne autom.

Komentara 18

TL
tlesko11
20:44 30.10.2010.

Da li bi ovaj članak uopće bio istaknut da u pitanju nije vjeroučitelj? Mislim da ne bi.

SA
sargu123
22:29 30.10.2010.

Vjeroučitelju je očito lakše vjerovati nego provjeriti. Zato se i bavi tim zanatom koji polako ali sigurno odumire !

MO
motherofthree
20:16 30.10.2010.

@Fra tetka -Nigdje ne piše da je riječ o svećeniku. Zako ti je primjedba neumjesna. No činjenica je da se normalna odrasla osoba ne bi smjela dati tako iznervirati, a pogotovo kad su blentavi teenageri u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije