Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muška ljubav

Vjenčanje 
gay ubojica 
u zatvoru, 
kum terorist Carlos Šakal

gay vjencanje,homoseksualni brak
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
19.07.2013.
u 18:56

Sretni su mladenci višestruki ubojica 56-godišnji Alfredo Stranieri i njegov jedanaest godina mlađi izabranik Germain Gaiffe koji je jednom muškarcu odrubio glavu.

Vijest koja stiže iz Francuske prije zvuči kao scenarij za neki film ili rubriku “vjerovali ili ne” nego stvaran događaj. U strogo čuvanom pariškom zatvoru Poissy vjenčala su se dva homoseksualca ubojice, a kum na vjenčanju bio im je najpoznatiji svjetski terorist Carlos Šakal. Za drugog kuma izabrali su kontroverznog komičara Dieudonnea M’balau.

Sretni su mladenci višestruki ubojica 56-godišnji Alfredo Stranieri, koji je 2003. godine osuđen na kaznu doživotnog zatvora, i njegov jedanaest godina mlađi izabranik Germain Gaiffe koji je iste godine osuđen na 35 godina zatvora zbog toga što je jednom muškarcu odrubio glavu. Ovo je prvo homoseksualno vjenčanje u nekom francuskom zatvoru otkad je ta država prije dva mjeseca izglasala zakon kojim se istospolnim parovima omogućuje vjenčanje. Osim dvojice mladenaca i kumova, na vjenčanju je bio i odabran krug zatvorenika. Gaiffe je na vjenčanju želio imati bijelu vjenčanicu, no zatvorske vlasti naložile su mu da odjene muško odijelo. Iz zatvora nisu htjeli reći hoće li Stranieri i Gaiffe sada dijeliti ćeliju.

>>\'Ne možeš biti siguran da ti neće doletit\' šaka u glavu zbog puse\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije