Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJTEŽI PREKRŠAJ
Povratak na članak

Vječita dilema: Crveno svjetlo na semaforu predugo traje, evo što učiniti

Uoči li se neispravnost rada semaforskog uređaja potrebno je odmah obavijestiti policiju putem broja 192, nakon čega će policijski službenici poduzeti potrebne radnje u cilju osiguranja sigurnosti i protočnosti prometa

Komentari 1

CR
crocro
17:14 26.09.2020.

I ovdje se traži pomoć građana. Očito bez građana nema ništa. Pa naravno da će građani obavijestiti ako je nešto nenormalno, ali gradom se ulicama kreću vozila i policije i mnogih drugih državnih službi koji također uočavaju anomalije. Pa ako oni reagiraju na anomalije to je sasvim druge težine od obavijesti nekog građanina. Na taj način bi se anomalije na semaforima žurno mogle riješiti, brže nego dojavom građana. Ali, dobre su i obavijesti građana, ako se po njima žurno postupa. Dovoljne su dvije policijske ophodnje da u jednom danu izvrše funkcioniranje svih važnijih semafora u gradu Zagrebu. I tako bi se problemi rješavali po popisu, već drugi dan. Građani su uvijek stajali uz policiji i uvijek pomagali kada je trebalo, pa niti sada pomoće neće izostati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.