Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićenja u tijeku

Više stotina muškaraca napalo ženu u Pakistanu: 'Gomila me vukla, odjeća mi je bila razderana'

Više stotina muškaraca napalo ženu u Pakistanu
Foto: Screenshot
1/3
25.08.2021.
u 22:43

Žena je policiji prijavila slučaj protiv 300 do 400 neidentificiranih osoba

Pakistanska policija pokrenula je slučaj protiv nekoliko stotina nepoznatih muškaraca koji su napali mladu ženu dok je snimala video za društvenu mrežu TikTok. Muškarci su podigli ženu i bacili je između sebe, kidajući joj odjeću, napadajući je i pipajući. 

Žena je policiji prijavila slučaj protiv 300 do 400 neidentificiranih osoba, navodi The Guardian.  

- Gomila me vukla sa svih strana do te mjere da mi je odjeća bila razderana. Bacili su me u zrak. Brutalno su me napali, rekla je u izjavi policiji te dodala kako su joj ukrali novac, naušnice i mobitel. 

Snimka je izazvala val bijesa u Pakistanu, a ministar Fawad Chaudhry rekao je da su uhićenja u tijeku. Neki su muškarci identificirani putem video zapisa i svjedočenja očevidaca. 

Pakistanska senatorica Sherry Rehman rekla je da je nedavna implozija nasilja nad ženama pokazala da je riječ o rastućem problemu u Pakistanu. 

- Većina slučajeva se uglavnom zanemaruje u patrijarhalnoj kulturi utišavanja žrtve, rekla je.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar WheelOfTime
WheelOfTime
23:19 25.08.2021.

Svi imaju majke, naravno, a većina žene i sestre, mnogi kćeri. Nisu se niti zapitali što da.... To nisu ljudi, to je divlja stoka

NB
nbbb
23:25 25.08.2021.

Kvantni mehaničari...

FA
fajlpz
05:58 26.08.2021.

To su ti profesori koji dolaze kao migranti?To je taj tolerantni islam religija nad religijama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije