Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izbjeglički val
Povratak na članak

Više od 700 tisuća ljudi već je krenulo prema Turskoj

Nepregledne kolone vozila iz provincije Idlib, u kojoj živi više od 3,5 milijuna ljudi, povlače se prema turskoj granici

Komentari 13

MA
marek1000
20:52 01.02.2020.

I dok se Mađari i Grci pripremaju i štite, Slovenci i Talijani također, naša vlast se bavi sama sobom, zanemaruju zaštitu HR granice i migranti će masovno nadirati u Hrvatsku. Tak nam i treba kad nam šefuju LGBT udruge i lijevi fašizam!

VL
FA
fajlpz
09:07 02.02.2020.

Zašto ne idu u Iran S.Arabiju i ostale bratske zemlje ili Afrika?

VL
ZI
zimerman
22:19 01.02.2020.

Posto su većinu kršćana pobili ili protjerali iz država gdje čine većinsko stanovništvo, sada se islamisti fokusiraju na zadnja kršćanska uporišta. A sve to se dogadja uz blagoslov ljevičara .

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
21:08 01.02.2020.

Znači horde terorista hezbollaha pod kontrolom Teherana i njihov sirijski lutan assad potukli su suparničke bande tzv. džihadista i sada će poražene snage pronaći utjehu u nesmetanom širenju Evropom... Svaka čast Orbanu što blindira svoju granicu!

VL
OK
Omladinac koji to nije
23:43 01.02.2020.

EU treba uspostaviti neprobojnu granicu za sve ilegalce. Inace slijedi destabilizacija i EU.

VL
Avatar mason
mason
21:06 01.02.2020.

Hassane nije tako. Sijatski dzihadisti i tri diktatora protjeruju sunitske dzihadiste u Europu. Nek ih vodi Putin u Russiju i turbandzija u Iran. Jos vam samo fali Kim Young da budu sv diktatoruli i na jednom mijestu.Ako ih nece sebi doma, EU treba pojacati sankcije iranu i russiji.

VL
ST
stomugromova
10:57 02.02.2020.

Erdogan će otići prije Assada,kojem su nudili brda i doline da napusti Siriji i prepusti svoju državu orgijama vehabijskih koljača,potpomognutih sa procionistima.Sirija je trebla biti razdrobljena,a dio je trebao pripasti Izraelu u sklopu plana velikog Izraela.Ništa od toga.Assad je ostaoo uz svoj narod,umjesto da je podvio rep.Erdogan je u Siriji agresor i njegov režim izravno potpomaže,naoružava i obučava teroriste.Europu čekaju velika iskušenja jer glavni svjetski terorist Soroš.,inače agent lihvarske kabale za specijalne zadatke.namjerava što više ovih terorista ubaciti u EUI i napraviti još veći kaos.Nedavno se njegov sin Alexander u Davosu sastao sa Plenkovićem i razgovarao o tome.Spremite se za puno gotre vrijeme od ovoga sada.WW2 je bio rat protiv nacizma,a nadolazeći WW3 će biti rat suverenista protiv neoliberalnih leftardskih fašista i njihove retardirane ideologije uništenja nacionalnih država,naroda i stvaranje bezklasnog društva robova.Sebi su namijenuili ulogui robovlasnika.

VL
IL
ilijan
21:19 01.02.2020.

Gde su god rusi tu je sr... e

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
20:40 01.02.2020.

Turci moraju otici iz Sirije jer ih tamo nitko nije zvao. Erdoganovic je popizdija a Veliki vladiimirovic muse smije. Vidio sam koliko je popizdija Erdoganovic Berlinu na konferenciji a svjestan nemoze nista.A Sirija mora bit sva slobodna rekao je Vladimirovic.. Ovi stosu dosli moraju otici .Sad ce moji domaci Amerikanci vristat. Hvala Asadu Rusin stosu spasili sve krscane Sir ce bit uskoro slobodna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.