Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kroz ventilacijske otvore

Više od 20 godina promatrao goste svog motela u najintimnijim trenucima

voajer
Foto: Thinkstock
08.04.2016.
u 10:52

Gerald Foos posjedovao je Manor House Motel u Aurori u Coloradu. Goste svog motela počeo je gledati 1966. godine kada je u desetak soba napravio lažne stropne otvore uz pomoć svoje prve supruge

Više od dva desetljeća jedan je vlasnik motela u Coloradu gledao stotine, a možda i tisuće svojih žrtava u najintimnijim trenucima, dok su vodili ljubav. Sve su to odobravale obje njegove supruge.

Naime, Gerald Foos posjedovao je Manor House Motel u Aurori u Coloradu. Goste svog motela počeo je gledati 1966. godine kada je u desetak soba napravio lažne stropne otvore uz pomoć svoje prve supruge.

Sve bi to ostalo u tajnosti da se Foos nije sam odao kada je kontaktirao novinara Gaya Talesea i priznao mu kako je godinama promatrao svoje goste kako se seksaju i da želi napraviti priču o tome. Naime, voajer se poželio razotkriti kada je pročitao kako je novinar Talese radio istraživanje o seksualnim navikama Amerikanaca, piše Daily Mail.

Gay Talese sada će pak objaviti knjigu "The Voyeur's Motel" u kojoj će opisati kako je vlasnik motela godinama promatrao svoje goste kako se seksaju, a nitko ga u tome nije otkrio.

– To je moj život, moj tajni život – rekao je vlasnik motela Gerald Foos koji sada živi u Denveru sa svojom drugom suprugom. Kazao je kako ga je bivša supruga podupirala u tome što je radio, a isto je i sa sadašnjom suprugom. Također je otkrio kako mu se bivša supruga ponekad znala pridružiti, a ponekad bi se i sami upustili u intimnosti gledajući svoje goste.

Foos je gledajući svoje goste i sam provodio istraživanje te izbrojao kako je 1973. godine u njegovom motelu doživljeno 184 muška orgazma te 33 ženska.

Novinar Talese jednom je prilikom čak gledao seks gostiju motela zajedno s vlasnikom nakon čega mu je ovaj dao svoje zapise koje je vodio 15 godina. Talese je otkrio kako je Foos pratio i higijenske navike svojih gostiju, odnosno odlaske u kupaonicu.

Iako su sada s tim izašli u javnost i svima priznali što su godinama radili, policija ih ne može teretiti zbog zastare djela. 

>> Liječnik na zahodu snimio 1000 ljudi - pacijente, djecu, sestre...

Komentara 1

LU
Lujo123
10:07 10.04.2016.

Da me niste izvijestili o ovome nebi mogao spavati. Hvala. Nego kaj dela seve nationale? Kaj dela ceca, vlatka i ostale ocvale ljepotice? Molim izviješće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije