Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u Kini

Više od 100 osoba poginulo u požaru u klaonici peradi

03.06.2013.
u 07:25

Požar je izbio u klaonici u provinciji Jilin na sjeveroistoku zemlje. Prema riječima preživjelih, više od 300 radnika bilo je unutar postrojenja kada se nesreća dogodila.

Najmanje 119 osoba poginulo je u ponedjeljak u tvornici za preradu peradi u Kini, objavile su tamošnje vlasti, prenosi BBC.

Požar je izbio u klaonici u gradu Dehui u provinciji Jilin na sjeveroistoku zemlje. Prema riječima preživjelih, više od 300 radnika bilo je unutar postrojenja kada se nesreća dogodila, javlja kineska novinska agencija Xinhua. Ispričali su da su čuli prasak te vidjeli dim oko 6 ujutro po lokalnom vremenu. Stotinjak radnika uspjelo je pobjeći iz postrojenja čija su vrata bila zaključana kada je požar izbio.

Komplicirana izgradnja zgrade u kojoj je požar izbio i uski izlazi dodatno otežavaju spašavanje, a točan broj zarobljenih unutar tvornice još se ne zna.

>> Sedmero djece poginulo u požaru u kineskom sirotištu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije