Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlađi kadrovi

Virovitica: Tolušić za zamjenika imenovao Andreja Hegediša

hegedis
Dragutin Šantoši/Pixsell
02.09.2010.
u 15:24

Otkako je odlukom ministra Karamarka u proljeće ove godine postavljen za načelnika PU u Virovitici, Ivica Tolušić pomladio je svoju ekipu mlađim načelnicima u gradskim policijskim postajama.

PU virovitičko-podravska potvrdila je danas da je načelnik Ivica Tolušić za zamjenika načelnika PU imenovao Andreja Hegediša, dosadašnjeg zapovjednika Interventne policije u Virovitici.
Otkako je odlukom ministra Karamarka u proljeće ove godine postavljen za načelnika PU u Virovitici, Ivica Tolušić pomladio je svoju ekipu mlađim načelnicima u gradskim policijskim postajama te mlađim, školovanim i iskusnim kadrovima ojačao vodstvo PU virovitičko-podravske.

Komentara 2

KO
Kontry
22:17 03.09.2010.

Kaj je ovaj Tolušić po struci, dipl. rukovoditelj, kao i dosta u MUP-e njemu sličnih, ili možda dipl. \"vezist\"! A diploma telefonska, onak, bez ispita, samo se telefonski dogovori i pošalje index za upis ocjene! Pa ipak, na kraju krajeva, forma mora biti zadovoljena! A koje je tomlađe kadrove uzeo, jel neke od ovih 1500 novopečenih članova mladeži HDZ-a?

GL
gladijator
20:01 06.09.2010.

Kontry,ne pričaj nešto u šta nisi potpuno siguran,dečka kojeg vidiš u beretki je Anrej Hegediš i trebao bi se takvom momku pokloniti do zemlje,za tvoju informaciju on je učesnik domovinskog rata sa samo 17 godina u specijalnoj postrojbi,završio kriminalistiku ,dakle visoko obrazovan,sudjelovao u mirovnoj misiji na Kosovu kao instruktor.Za druge ne znam ali ovaj dečko ima čuku u glavi i nije idiot kao što ti misliš.Zapravo treba se zapitati gdje si ti bio u to vrijeme ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije