VIROVITICA - Unatoč kišnom vremenu, na proizvodnom području Tvornice šećera Viro kampanja prerade šećerne repe odvija se bez zastoja, a dosad je s oko 10 tisuća hektara površina pod šećernom repom izvađeno oko 10 posto slatkog korijena.
Prosječni prirod kreće se oko 50 tona po hektaru, a očekuje se da će ove godine, od oko 550.000 tona šećerne repe, šećerana Viro proizvesti više od 77.000 tona konzumnog šećera.
Bez zastoja
Viro preradio 10 % od 550.000 tona očekivanog priroda šećerne repe
Prosječni prirod kreće se oko 50 tona po hektaru, a očekuje se da će ove godine šećerana Viro proizvesti više od 77.000 tona konzumnog šećera.
Još nema komentara
Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.