Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zainteresirali posjetitelje

Vinkovački obrtnici prikazali svoje proizvode na sajmu u Kenzingenu

obrtnici
Miroslav Flego
08.05.2014.
u 08:35

Na sajmu se predstavilo četvero naših obrtnika i svi smo zadovoljni zanimanjem koji su pokazali posjetitelji, a dogovoreno su i poslovi

Vinkovački dogradonačelnik Ivan Bosančić i predsjednik Udruženja obrtnika Vinkovaca, Tomislav Tomičić poveli su skupinu vinkovačkih obrtnika na sajam u njemačkom gradu Kenzingenu s kojim Vinkovci još od ratnih godina njeguju prijateljske odnose i uzajamne posjete.

- Na sajmu se predstavilo četvero naših obrtnika i svi smo zadovoljni zanimanjem koji su pokazali posjetitelji, a dogovoreno su i poslovi. Jure Rajković, vlasnik Bravarije Rajković koja proizvodi kapije, vrata i ograde od ukrasnog kovanog željeza dogovorio je izradu kapije širine četiri metra za zgradu tamošnje gradske uprave na kojoj će biti grb Kenzingena i Vinkovaca. Vinkovački zlatar koji radi nakit inspiriran nakitom iz rimskog vremena, Daniel Cirimotić je izazvao veliko zanimanje, a govorio je i o najstarijem kalendaru Orionu čiji se simboli također nalaze na njegovom nakitu. Damir Jarić je predstavio voćne rakije i likere, a i ja sam zadovoljan jer sam prodao većinu suvenira i predmeta u koži - kaže Tomičić dodajući kako će za Dan grada Vinkovaca, u srpnju vinkovački obrtnici ugostiti kolege iz Kenzingena i uzvratiti im gostoprimstvo u kojemu su uživali za trajanja sajma gospodarstva i obrta u Kenzingenu.

>>Od malog obrta do tvrtke s 200 animatora, hostesa i glumaca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije